Hotelkampen

16x9
Drømmer du om at få dit eget hotel eller din egen B&B? Foto: Monday productions

Få jeres drømmehotel på Ærø. Mange par drømmer om at starte deres eget lille hotel eller en B&B. Nu er chancen her for at få afprøvet drømmen.

TV2 Fri søger 3 par, der er klar på at prøve eventyret af. Gennem 10 uger skal I renovere, indrette og drive jeres drømmehotel. I bestemmer helt selv, hvordan hotellet skal indrettes, hvilken stil I vil have køkkenet skal være; Er det dansk mad, det franske landkøkken eller noget helt tredje. Hvordan laver man det bedste og mest indbringende drømmehotel på den lille romantiske ø Ærø? Alle elementer er vigtige i kampen om at vinde dysten. Vi stiller hotellerne på Ærø til rådighed, og I kan vinde en pengepræmie, der giver jer mulighed for at starte jeres helt eget sted hvor end, I ønsker det. 

KRAV:

  • I skal være et par – og alle aldre kan søge.
  • I skal kunne tage 10 sammenhængende uger fri.
  • I skal være gode håndværkere og have sans for indretning.
  • I skal være klar på at drive hotellet
  • Og I skal bo på hotellet under optagelserne.

Skriv til Marlene på Hotelkampen@tv2.dk eller ring på 2622 1704. Skriv lidt om, hvem I er, og hvorfor I drømmer om at drive jeres eget lille hotel eller B&B på Ærø. Derudover vil vi gerne have nogle billeder af jer. Der vil blive ydet noget økonomisk kompensation under de 10 ugers optagelse.

Vi glæder os til at høre fra jer!