Gladere familie

16x9
TV 2 leder efter børnefamilier i alle afskygninger. Foto: Trine Berg-Hansen

Drømmer du om at ruste dine børn bedst muligt til et godt, sjovt og succesfuldt liv? Vil I gerne have det sjovere sammen og være en gladere familie?

Til en ny programserie på TV 2 leder vi efter børnefamilier i alle afskygninger. Familier som har lyst til at blive klogere og få nye konkrete værktøjer til at blive en endnu gladere familie. Sammen.

Når undersøgelser viser, at iPads sætter børns hjerner på hårdt arbejde, kan man så bruge skærmene flere timer om dagen til at få ungerne til at slappe af? Hvordan får du teenageren til at tage del i pligterne uden at skælde ud? Og hvordan sikrer du bedst, at dit barn får selvværd og bliver en god kammerat?

Livet som børnefamilie er fuld af udfordringer og spørgsmål. Har du og din familie lyst til at blive inspireret af to af Danmarks mest dedikerede eksperter, der kan hjælpe jer til at blive en gladere familie? Så send os en mail på gladerefamilie@tv2.dk og hør meget mere.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Eksperterne er:

Nicolai Moltke-Leth som bl.a igennem en årrække har motiveret og arbejdet med mere end 15.000 unge i sin virksomhed True North.

Sofie Münster som har skrevet bogen ”Klog er noget man øver sig på” og står bag sitet NOPA (Nordic Parenting) som følges af mere end 300.000 danskere.