Hund søger hjem - Hjælp til at finde den rigtige hund?

16x9
TV 2 FRI søger familier, der drømmer om at få hund. Foto: Dyreværnet - Hans Jørgen Riis

TV 2 FRI søger familier, der drømmer om at få hund.

Nu har du en enestående chance for modtage råd og vejledning og måske endda få en firbenet ven i huset.

TV 2 FRI samarbejder med Dyreværnet om at finde kærlige hjem til både små og store snuder i alle aldre. Masser af hunde mangler en kærlig familie, så er du interesseret i at give kærlighed og tryghed til en hund uden hjem, vil vi meget gerne høre fra dig.

Send en mail til hundsoegerhjem@heartlandtv.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv. Fortæl hvorfor du/I gerne vil have hund, og hvorfor I gerne vil medvirke i programmet. Husk at skrive navn, adresse, telefonnummer, e-mail, så vi kan kontakte dig.