Dokumentar om kærlighed og skilsmisse

16x9
Til en dokumentar om kærlighed og skilsmisse søger produktionsselskabet efter medvirkende. Foto: TV 2

Til en dokumentar om kærlighed og skilsmisse søger produktionsselskabet efter medvirkende.

I samarbejde med TV 2 ønsker vi at skabe en dokumentar, der kan nuancere vores syn på skilsmisse. Vi leder efter par, der står midt i eller overfor en skilsmisse. Denne dokumentar handler om de helt store ting i livet som mange af os møder: kærlighed, tab, adskillelse og forsoning. Instruktørerne ønsker at vise, hvordan man kan komme videre på en god måde, og filmen vil forhåbentlig nuancere vores syn på ægteskab og skilsmisse.

Vi tilbyder de medvirkende par at betale for et forløb hos en konfliktmægler, terapeut eller coach. Det er naturligvis kun et tilbud til de par, der ønsker det.

Mira Jargil og Sine Skibsholt er de hovedansvarlige instruktører på projektet. De er begge uddannede fra Den Danske Filmskole, og har mange års erfaring med at skabe dokumentarfilm til TV og biografen.

Mira Jargil har senest haft succes med dokumentarserien ‘Til Døden Os Skiller’, der for nyligt blev vist på TV 2. Sine Skibsholt er kvinden bag succesen 'Dem vi var', der også er blevet vist på TV 2.

Man kan læse mere om tidligere produktioner her: www.movingdoc.dk og www.madeincopenhagen.dk/da/dem-vi-var

Mulige medvirkende binder sig ikke til noget før de selv er klar. I første omgang ønsker Mira og Sine blot helt uforpligtende at møde dig/jer. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kontakt

E-mail: skilsmisse@TV2.dk