Invitation til "Samme tid - næste år"

16x9
Cecilie Frøkjær vender tilbage med programmet “Samme tid - næste år”. Foto: TV 2

I juni optager vi anden del af “Samme tid - næste år”. Har du lyst til at være med som publikum i studiet?

Så er der gratis pladser til Cecilie Frøkjærs helt nye banebrydende program “Samme tid - næste år”.

Få et unikt smugkig på programmet hvor modige mennesker, som virkelig ønsker at forandre deres liv, står frem og fortæller, hvad de vil kæmpe for skal være anderledes i deres liv: “Samme tid - næste år”

Det kan være alt fra håbet om endelig at blive forældre eller håbet om at komme til at gå igen, samt ønsket om at tabe sig 50 kilo eller det brændende ønske om at blive forenet med sin biologiske søster.

Første del af programmet blev optaget sidste år. Nu vender deltagerne tilbage og afslører overfor os og Cecilie, om de er lykkes med deres mission.

Vi optager i juni måned på Østerbro i København.

Til disse optagelser inviterer vi et mindre, eksklusivt publikum i studiet. Optagelserne varer cirka to timer, og vi byder på lidt at drikke og lidt snack.

Du kan komme med, hvis du har lyst til at få et særligt indblik i Cecilie Frøkjærs arbejde - og hvis du har lyst til at blive inspireret af en perlerække af de modige deltagere som har kæmpet for at nå deres mål.

Det er gratis at være publikum, man skal være mindst 14 år gammel

Vælg mellem:

Torsdag 1. Juni, klokken 14

Onsdag 7. Juni, klokken 12:15 eller 14:30 eller 17:30

Fredag 9. Juni, klokken 12:15 eller 15

Skriv til os hvilken dag du gerne vil ind og opleve Cecilie og hendes modige gæster på mailadressen: publikum@unitedtv.dk