Gratis pladser til TV-optagelser af Meyerheims Spørg Charlie

16x9
Foruden programmets faste panel-deltagere, som er Cecilie Frøkjær, Niels Hausgaard, Jacob Haugaard, Jens Gaardbo, Ulla Terkelsen og Pernille Højmark er der i denne sæson også surprise-gæster med i panelet. Foto: TV 2

Vil du se Niels Hausgaard, Cecilie Frøkjær, Ulla Terkelsen mfl. rulle sig ud i hed debat om hverdagens vigtige spørgsmål?

Så har du chancen nu. Det er gratis, og vi byder på sandwich og fadøl i pausen.

Michael Meyerheim er vært i Spørg Charlie, hvor programmets panel giver svar på alt mellem himmel og jord. Det kan være spørgsmål om parforhold, børn, job, familiefester, alkohol, penge, naboskab, ferier etc.

Foruden programmets faste panel-deltagere, som er Cecilie FrøkjærNiels HausgaardJacob HaugaardJens GaardboUlla Terkelsen og Pernille Højmark er der i denne sæson også surprise-gæster med i panelet. Vi kan desværre ikke på forhånd oplyse, hvilke paneldeltagere, der er til stede til hvilke optagelser - men vi lover masser af god underholdning med et bredt udvalg af de mest elskede ansigter fra dansk TV.

Du kan sidde med på publikumspladserne, når vi optager. Det er gratis, men man skal være mindst 18 år gammel. Optagelserne finder sted på Amager i København. Man ser tre optagelser. Ind imellem er der pause, og vi byder på sandwichsnacksøl og vand.

Hvis du vil bestille plads, så send en mail til charlie@tvpublikum.dk. Skriv dit fulde navn, ønsket antal pladserhvilken optagelse, I ønsker at overvære, og dit telefonnummer - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og praktisk info. Husk, at du først er sikret plads, når du modtager en bekræftelse fra os. 

Du kan vælge mellem:

Onsdag d. 17. maj, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30

Torsdag d. 18. maj, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30

Mandag d. 12. juni, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30

Tirsdag d. 13. juni, mødetid kl. 11:30, sluttid kl. 17:30

Og send gerne invitationen videre - vi har masser af plads, også til foreninger, klubber og andre grupper.