Vil du have eksperthjælp til din livsstilssygdom eller kroniske lidelse?

16x9

Hvad sker der med din sygdom, hvis du ændrer dine kostvaner?

Til sæson 2 af ‘Kan man spise sig rask?’ følger TV 2 en række danskere, der skal se om det kan lade sig gøre at forbedre nogle lidelser ved at lægge kosten om og indføre motion.

Hver tredje dansker lider af forskellige sygdomme og kroniske lidelser, som er ødelæggende for deres liv. Oftest behandles sygdommene med medicin, men nu vil TV 2 ved hjælp af eksperter undersøge hvad naturens egen medicin, kosten, kan have af betydning, i forhold til lindring og helbredelse af visse livsstilssygdomme og kroniske lidelser.

Som deltager vil du, til at begynde med, gennemgå nogle undersøgelser for at udrede dit helbred. Du vil få kyndig vejledning af to eksperter, læge Pia Norup og ernæringsekspert Umahro Cadogan, der skræddersyr en kostplan, som du skal følge i 12 uger. Undervejs i forløbet, vil du være i løbende dialog og sparring med eksperterne. Til slut vil du og eksperterne vurdere, hvad kosten har betydet i forhold til sygdommen og om du har fået det bedre, siden du begyndte kostomlægningen.

Er du hæmmet af en livsstilssygdom eller kronisk lidelse i din hverdag, og har du mod på at prøve noget nyt, for at se om du kan få det bedre? Er du frisk på, at blive fulgt og filmet i processen?

Vi leder både efter unge og ældre.

Du skal være tilgængelig fra april 2018 til og med juni 2018.

Skriv lidt om dig selv, alder, job, hvor du bor, om din sygdom og hvordan den præger din hverdag.

Skriv helt uforpligtende til sundkost@koncern.dk