Havfruerne på TV 2

16x9
TV 2 søger medvirkende til program om kvinder, der er bange for vand. Foto: Dokumentarkompagniet

TV 2 søger medvirkende til program om kvinder, der er bange for vand, og som vil gøre noget ved det sammen med andre kvinder.

Kender du det; solen skinner, det er sommer i Danmark, vandet er varmt, folk hopper i bølgen blå, de leger, griner og har det skønt - men du er ikke med. Eller børnene der så gerne vil i svømmehallen og have mor med - men det vil du ikke. Eller fællesskabet nede på badebroen om vinteren, hvor naboer og venner mødes til vinterbadning, sauna og hygge - men uden dig!

Vandskræk er ikke for tøsedrenge, men nu gør pigerne, kvinderne og damerne noget ved det. Sammen griber vi baderingen og kaster os ud i det, for nu skal vi i vandet!

Er du ikke glad for vand, og vil du være en del af et fællesskab med andre skønne kvinder, der har det ligesom dig, og har du lyst til sjove oplevelser, gode udfordringer og højt humør, så skriv lidt om dig selv og dit forhold til vand til tina@dokukom.dk. Husk adresse, postnr. og tlf. nummer. Skriv nu, da vi skal finde pigerne, kvinderne og damerne før sommerferien. Castingerne holder vi i løbet af juni.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Stor hilsen

TV 2 og Tina Bremer fra Dokumentarkompagniet.