Deltagere til 'Hvem bor her?'

16x9
TV 2 søger deltagere til sæson 2 af 'Hvem bor her?' Foto: Blu

Vi er ved at gøre klar til en ny sæson af Hvem bor her?

Programmet er en livsstilsgætteleg, hvor fem danskere, der ikke kender hinanden, skal prøve om de kan regne ud, hvor de andre bor. Det er alt sammen for sjov, men der også 10.000 kroner på højkant (eller til deling) til den, der gør det bedst. Hvert hjem bliver præsenteret i programmet i en reportage styret af vores livsstilsekspert og hvert hjem bliver besøgt af samtlige deltagere.

De 5 boliger ligger - så vidt det kan lade sig gøre - i samme region.

Vi leder efter sjove, spændende, flotte, interessante, inspirerende, velindrettede, anderledes, cool, vilde, nuttede eller bare dejlige boliger. Det handler ikke nødvendigvis om størrelse. Vi kigger også efter atmosfære, personlighed og boliger, der på den ene eller den anden måde er et besøg værd.

Programmerne produceres for TV 2 af Blu A/S.

Har du lyst til at være med, så kan du klikke her, hvor du finder en digital tilmeldingsblanket: https://blu.etribez.com/a/blu/hvemborher/welcome