Drømmer I om at vinde et sommerhus?

16x9
Skab et unikt og personligt sommerhus og vær med i konkurrencen om at vinde. Foto: Strongs

Længes I også efter sommer? Efter snobrød over bål, sol og sand mellem tæerne?

TV 2 søger kreative medvirkende, der er vilde med gør-det-selv-projekter, elsker at indrette og er klar på en vild udfordring.

I en helt ny konkurrence udfordrer TV 2 par (f.eks. ægtepar, kærester, venner, søskende, forældre/børn, kollegaer, naboer), der længe har haft en drøm om et fælles sommerhus.

I naturskønne omgivelser, tæt på stranden og Vesterhavet skal fire par ikke alene mestre klassiske sommersysler – de skal også kæmpe om at ramme den helt rigtige sommerstemning i deres sommerhus, så det passer lige præcis til deres drøm.

Det par, der formår at skabe det mest unikke og personlige sommerhus og overbeviser dommerne i finalen, vinder sommerhuset.

Konkurrencen udspiller sig i et forløb på otte uger i perioden midt juni til midt august 2019.

Drømmer I om at skabe jeres helt eget fristed? Så er det jer vi leder efter!

Tilmeld jer her 

Har du nogle spørgsmål, inden du ansøger, kan du skrive til: casting@strongproductions.dk.

”Bemærk, at dine oplysninger vil blive indsamlet og behandlet af det produktionsselskab, der producerer programmet for TV 2. Produktionsselskabet er i den forbindelse selvstændigt dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Du kan til enhver tid finde information herom på produktionsselskabet hjemmeside: https://www.strongproductions.dk/  Alle henvendelser om behandlingen af dine oplysninger skal rettes til produktionsselskabet.”