Bliv publikum til ’Højlunds Forsamlingshus’ på TV 2 NEWS

16x9
TV 2 NEWS-vært Gertrud Højlund bliver vært for 'Højlunds Forsamlingshus', som er et af de mange politiske debatprogrammer på TV 2s kanaler i forbindelse med det kommende folketingsvalg. Foto: Claus Troelsgaard / TV 2

Har du lyst til at blive publikum til 'Højlunds Forsamlingshus' og debattere med toppolitikere fra hele landet?

Et af TV 2s mest kendte debatprogrammer gennem tiderne er ’Højlunds Forsamlingshus’, hvor den tidligere højskoleforstander Niels Højlund var en legendarisk vært. I valgkampen frem til folketingsvalget genopstår ’Højlunds Forsamlingshus’ på TV 2 NEWS, og du har mulighed for at blive publikum og debattere med toppolitikere fra hele landet.

I 2019 er værten i ’Højlunds Forsamlingshus’ TV 2 NEWS-vært Gertrud Højlund, datter af Niels Højlund. Gertrud Højlund kalder det en stor ære, at hun blev spurgt, om hun vil bestyre tv-forsamlingshuset, der sendes to gange i valgkampen.

- Selvfølgelig har dette program personlig og følelsesmæssig betydning for mig, men det betyder endnu mere, at jeg kan fortsætte programmets og min fars ambitioner om at samle danskerne om fælles samtaler og demokratisk debat. Disse ambitioner har stadig en stor relevans og berettigelse, siger Gertrud Højlund.

De to udgaver af ’Højlunds Forsamlingshus’ sendes fra henholdsvis Aabenraa onsdag d. 15. maj klokken 19.20 og fra Aalborg onsdag d. 29. maj klokken 19.20.

Du kan blive publikum til ’Højlunds Forsamlingshus’, og det sker ved at gå på websitet Billetto og søge på Højlunds Forsamlingshus. Mødetid er en time inden sendestart. Du er først sikker på at blive publikum, når du har modtaget billetter fra TV 2.

God fornøjelse med debatterne i ’Højlunds Forsamlingshus’.