Årgang 0: Er slut i denne omgang

16x9

I 2000 blev de fire små piger Rachel, Stephanie, Emma og Mathilde født, og eksperimentet "Årgang 0" begyndte.

Siden årtusindskiftet har TV 2 i 30 programmer fulgt op- og nedture og store og små øjeblikke i Rachel, Stephanie, Emma og Mathildes liv, og hvert år har næsten en million danskere fulgt med. Nu er den populære programserie tilbage igen.

Ny dreng i pigeflokken:

For et par år siden mødte seerne så for første gang den nye dreng i serien, Christian, som også er født i 2000, men først kom med i 2008-programmerne, da Mathildes forældre, Martin og Louise, efter lange overvejelser valgte at sige stop på deres datters vegne.

Årgang 0 er slut for denne omgang - glæd dig et et hjerteligt gensyn i 2011...

Afsnit 3: Tirsdag den 16. februar kl. 20.00

Emmas forældre tager tre dage på kærestetur til London - alene for første gang i ti år uden børn. Men turen er ikke helt nok til at rette op på et ægteskab, der har været under ydre pres i snart mange år. Emma er på lejrskole, og forholdet til drengene er ikke det mindst interessante.

Rachels mor begynder som elev på hendes fars apotek - hun har besluttet at sætte karrieren på vågeblus. Til gengæld er der en virksomhedsforøgelse på vej, som betyder at familien igen må pakke flyttekasserne.

Christians mor, Tina, beslutter sig for at starte et nyt tøjfirma op oven på hendes stress-orlov. Men er det mon vejen ud af stress? Hele familien bliver involveret i det nye firma.

I Slagelse er roen ved at sænke sig ovenpå endnu en skilsmisse i ni-årige Stephanies liv. Christian og Christina har lagt gamle stridigheder bag sig og hjælper hinanden med at passe både fælles og sammenbragte børn. Christina er dog bekymret for, om de mange omvæltninger får konsekvenser for hendes fire børn.

Afsnit 2: Tirsdag den 9. februar kl. 20.00

Rachel må gennemgå den prøvelse, det er, at blive vaccineret, så hun sammen med familien kan kaste sig ud i årets store rejseeventyr - til Japan.

To år efter lukningen af købmandsbutikken er Emmas forældre stadig bundet økonomisk, mens de venter på en gældssanering. Emma klarer stadig skolen flot, men det kniber med at se bogstaverne, så hun må en tur til øjenlægen.

I Slagelse hjælper Stephanies far, Christian, hendes mor, Christina, med at flytte ind i en ny lejlighed efter skilsmissen. De beslutter samtidig, at Stephanie skal skifte skole.

I Århus går Christians far, Mogens, ned med stress kun få måneder efter, at Tina nødtvungent tog orlov på grund af netop - stress. Familien beslutter sig for at tage til Mallorca for at slappe af og lægge nye planer for fremtiden.

Afsnit 1: Tirsdag den 2. februar kl. 20.00

Stephanies liv tager endnu en gang en dramatisk drejning, da hendes mor Christina beslutter sig for at blive skilt fra Martin. Christina bliver dermed enlig mor til fire. Stephanies far, Christian, forsøger at hjælpe Christina, så godt han kan efter hendes skilsmisse.

I Christians familie i Århus er alt heller ikke, som det plejer. Hans mor, Tina, får stress og må tage orlov fra sit job. Det giver mere tid til familien, men samtidig må Christians far, Mogens, løbe endnu hurtigere i sit job som reklamedirektør for at forsørge familien.

Rachels mor har svært ved at blive integreret i det sønderjyske og opgiver at få et nyt job som akademiker. For Rachel betyder årets fastelavnsfest, at hun får lov at gå med rigtig mascara. Emmas far i Vestjylland er bange for at blive fyret fra fabrikken pga. sygefravær efter en arbejdsskade.

Til gengæld har han fået et fritidsjob som Emmas nye fodboldtræner. Og Emma møder en rigtig politimand, der sætter hende ind i politiarbejdets mange facetter.