De enestående

16x9

Sidst TV 2 udfordrede danskernes måde at leve på, "gik kvinderne hjemmefra". Nu er stationen klar med nye udfordringer. Denne gang til enlige forældre.

I programserien "De enestående" vil det vise sig, hvad der sker, når fem alenemødre og fire alenefædre og deres 12 børn skal bo og leve tæt sammen.

Vil de gøre livet lettere for hinanden, eller vil de skændes om alt fra morgenmad til sengetider? Ender det med at blive deres livs store oplevelse, eller har de bare lyst til at komme hjem hurtigst muligt?

Til daglig bor de ni enlige forældre med deres børn rundt omkring i landet, og det er dem, der alene bestemmer alt vedrørende børnenes opdragelse, kost, slikvaner og sengetider. Nu flytter de sammen ind på Næsbyholm Slot på Sjælland, hvor de skal bo i tre uger og få hverdagen til at fungere.

De ni forældre skal i tre dage ad gangen skiftes til at lede slottet enevældigt ud fra deres egne erfaringer på hjemmefronten. Lederen sætter suverænt reglerne for kost, sengetid og opdragelse. Alle andre skal give slip på gamle vaner og følge lederens regler, for at slottet kan fungere.

Med "De enestående" vil TV 2 tjekke, hvor fastlåste vi er i vores måde at leve på. Hvad sker der, når vi bliver udfordret og konfronteret med andres måde at håndtere opdragelse og familieliv på? Kan vi lære af hinanden? Eller skal andre bare blande sig helt udenom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

"De enestående" er baseret på BBCs realitysucces "Young Parents Mansion".