'Toppen af Poppen' optages i Mexico

16x9

Seks kendte danske kunstnere tog til Mexico for at udfordre og møde hinanden musikalsk og personligt - i et helt nyt og stort underholdningsprogram på TV 2.

Se dugfriske billeder fra Mexico i galleriet til højre.

Popkunstneren Lars H.U.G, soulsangerinden Szhirley, rapkongen Jokeren, den unge popdiva Anna David, den charmerende soul-crooner Erann DD og dansktop-sangerinden Dorthe Kollo skal være sammen i ti intense dage til topmøde i Mexico.

Formålet er at mødes om det bedste, de har at give hinanden: Deres musik. Det bliver ti dage, hvor de seks musikere ikke distraheres af daglige rutiner og gøremål, men derimod har fokus på at udfordre både sig selv og hinanden gennem musikken. Seerne vil som fluen på væggen komme helt tæt på, hvordan det både ser ud og lyder, når de hver især præsenterer egne fortolkninger af de andres største hits.

En musikalsk hyldest til de danske kunstnere

TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen, glæder sig til at se og høre, hvad der kommer ud af mødet mellem de seks markante sangere og sangskrivere:

- I en verden fuld af kortvarige stjernekastere på den musikalske himmel er ambitionen at give en musikalsk hyldest til de danske kunstnere, der tilsammen gennem årtier har etableret sig som store danske sangskrivere og performere.

I programmet bytter de hits og hylder derigennem den danske tradition for musikalsk fællesskab omkring de sange, vi alle elsker og kan synge med på. Det handler om fortolkninger og fortællinger - med stor kærlighed til originalen, siger Gitte Madsen.

"Toppen af poppen" har premiere på TV 2 i februar.