Nyt boligprogram: Herre i eget hus

16x9

Fra 16. februar og seks onsdage i træk hjælper nyt program på TV 2 en række mænd med at få mere magt i hjemmet, boligindretningen og parforholdet.

"Det er så yndigt at følges ad ..." Bare ikke når det gælder boligindretningen - for her har kvinderne for længst trængt mændene helt op i hjørnesofaens pyntepuder. LP-samlingen, sportstrofæerne og de overdimensionerede højttalere er blevet henvist til kældre og loftsrum og udskiftet med feminine og hyggelige bloklys, tørrede blomster og andet nips. Men nu skal det være slut.

Vært Pelle Hvenegaard og en af Danmarks bedste designere, Rasmus Larsson er klar til at komme deres hårdtprøvede 'medmænd' til undsætning - og fortælle kvinderne, hvor skabet skal stå i dette nye program på TV 2, som helt utraditionelt for den type program også henvender sig til mændene.

Kvinden flytter væk, mens mændene flytter møbler

I hvert af de seks programmer får et par foræret en eksklusiv make-over af deres hjem, udført af Rasmus Larsson, Pelle Hvenegaard og en af mandens venner.

Rent praktisk forlader kvinden hjemmet i tre dage og overgiver magten og alle beslutningerne til sin mand.

Hvordan kvinderne reagerer på deres nye, maskuline hjem kan man se hver onsdag kl. 21.25

Onsdag den 23. marts kl. 21.25

Pelle Hvenegaard og Rasmus Larsson hjælper en række mænd med at få mere magt i hjemmet, boligindretningen og parforholdet generelt. Daniel og Michelle har været kærester syv år, og og for fire år siden købte de et lille hus ved Nykøbing Sjælland, som skulle være deres fælles hjem.

Men Michelle har gradvist overtaget kontrollen med indretningen, for Daniel arbejder meget og sjældent er hjemme. Som hun siger: 'når jeg er så meget alene, er det jo vigtigt, at her er hyggeligt og jeg føler mig hjemme'.

Daniel føler, han er ved at blive kvalt i hygge, så han har tilkaldt Herre i eget hus-teamet, drengerøvene Pelle og Rasmus, der med hård hånd hjælper med at gøre hjemmet mere maskulint.