Danmark ifølge Bubber: Slut for denne gang

16x9

Danmark ifølge Bubber er slut for denne gang.

Det har været enopsigtsvækkende, kontroversiel og tankevækkende sæson, hvor Bubber har set nærmere på emner som utroskab, spiseforstyrrelser, schlagermusikken og kræftramte.

I hvert afsnit forsøgte Bubber sammen med resten af holdet at nå helt ind til kernen af det emne eller miljø, som undersøges.

Danmark ifølge Bubber vender tilbage i 2013 med spritnye afsnit. Indtil da kan du få et gensyn på TV 2 Play.

Program 8:
Bubber forsøger at finde ud af, om det monogame forhold blot er en illusion. Han møder parret Claus og Marie, der lever i et åbent forhold.

Op mod hver anden dansker er sin faste partner utro. Der er ligefrem datingportaler, der med stor succes opfordrer til utroskab.

Bubber forsøger at finde ud af, om det monogame forhold blot er en illusion. Han møder et par der lever i et åbent forhold.

Han er med, når konen skal have besøg af sin elsker - og manden skal holdes med selskab imens.

Program 7:
Selvom Bubber har jødisk baggrund, så har han altid ment, det var dumt at lade sit liv begrænse i religionens navn. Men nu har han fået unik adgang til Danmarks mest ortodokse familie, der lever efter et skrapt regelsæt.

Der er en masse ting de ikke må, og en masse ting de skal huske at gøre. Hvor langt er de villige til at gå i Guds navn? Hvad får de ud af at være så ekstreme i deres tro? Og hvordan kan man i en moderne tid leve efter regler, der er flere tusind år gamle?

Program 6:
Godt 75.000 danskere lider af en spiseforstyrrelse. Og især piger bliver ramt, når de stræber efter et uopnåeligt kropsideal.

Hvorfor bliver nogen så besatte af at tabe sig, at det udvikler sig til en spiseforstyrrelse? Hvordan er det, når jagten på den perfekte krop tager kontrollen over hele ens liv?

Bubber møder fotomodellen der har sultet sig selv. Anorektikeren, der har været tæt på at dø, og fitnesspigen der bruger al sin tid på streng diæt og træning.

Program 5:
Hvert år er der nye familietragedier, hvor børn med fuldt overlæg bliver dræbt af en af deres forældre. Hvad er det, der driver en far til at dræbe sine egne børn?

Hvad er faresignalerne? Og hvordan lever en mor videre med den ubærlige sorg? Syv år efter drabene på sine to børn fortæller en mor for første gang sin barske historie til Bubber.

Se med i 'Danmark ifølge Bubber' torsdag kl. 20.50

Program 4
Schlagermusikken vælter ind over Danmark, og Hansi Hinterseer er en af de bedst sælgende kunstnere i Danmark.

Bubber synes, schlagermusikken er lidt småplat, men hvad er det, den her musikgenre kan? Hinterseers største tilbeder, ultra-fanen Hedi, byder indenfor i sit spektakulære hjem og lokker Bubber med til Hansi-koncert. Men Bubber møder også den unge, danske schlagersangerinde Britt Larsen, som tager Bubber kærligt under sine musikalske vinger.

Måske er schlager slet ikke så simpelt, som det umiddelbart syner og lyder. Få svar på det når 'Danmark ifølge Bubber' vender tilbage torsdag den 1. november kl. 20.50

Program 3:
Hver tredje dansker får på et eller andet tidspunkt beskeden: Du har fået kræft. Men kræft behøver ikke at være en dødsdom.

Bubber tager til Lanzarote med 34 kræftpatienter, der hver især har kæmpet sig tilbage til livet og er klar til et nyt kapitel. Hvordan kommer man videre efter en kræftdiagnose?

Hvad er det for en styrke og tro, der skal til for at kæmpe, hvis man bliver ramt af kræft? Og kan det at se døden i øjnene få mennesker tættere på livet?

Program 2: Bubber har fået unik adgang og forsøger at komme ind på livet af en af de mest omdiskuterede nyreligiøse bevægelser. Se med når Bubber prøver at forstå, hvad Scientology egentlig gemmer på, når 'Danmark ifølge Bubber' vender tilbage torsdag den 18. oktober kl. 20.50.

Er Scientology en pengemaskine, der hjernevasker deres medlemmer og forfølger deres eksmedlemmer? Scientology mener selv, de har fundet vejen til lykke og succes, og de lukker sjældent medierne ind.

Men Bubber har fået unik adgang og forsøger at komme ind på livet af en af de mest omdiskuterede nyreligiøse bevægelser. Se med når Bubber prøver at forstå, hvad Scientology egentlig gemmer på.

Program 1
Der findes mennesker, der bliver seksuelt tilfredsstillet af hardcore SM. Men hvorfor? Og har vi alle den der indre dæmon?

Bubber bevæger sig ind i en mørk verden i premiereafsnittet på 'Danmark ifølge Bubber' torsdag den 11. oktober, for at finde ud af, hvorfor noget, der minder om tortur, kan være nydelse. Nu skal han selv være herre og slavedreng.

Det skal du også glæde dig til i den nye sæson:
Bubber, der selv har selv jødisk baggrund, bliver også inviteret indenfor hos Danmarks mest ortodokse familie, der lever efter et meget skrapt regelsæt. Og Bubber spørger, hvor langt familien er villig til at gå i Guds navn.

Scientology mener selv, organisationen har fundet vejen til lykke og succes, og den lukker sjældent medierne ind. Men Bubber har fået unik adgang og forsøger at komme ind på livet af en af de mest omdiskuterede nyreligiøse bevægelser.

Kontroversiel og tankevækkende sæson
Bubber selv beskriver den kommende sæson som opsigtsvækkende, kontroversiel og tankevækkende. I hvert afsnit forsøger han sammen med holdet at nå helt ind til kernen af det emne eller miljø, som undersøges.

I den nye programrække er der alligevel et program, som har gjort større indtryk på Bubber end de andre.

"Vi har lavet et program, som hedder "Far dræber". Det har rørt og berørt mig utrolig meget. Når man selv har børn, forstår man ikke, hvordan noget menneske kan finde på at slå sine egne børn ihjel", siger Bubber.

I programmet prøver Bubber at finde ud af, hvad der driver en far til at dræbe sine egne børn, og han taler med en mor om, hvordan det kan lade sig gøre at leve videre med sorgen.

"Jeg håber, at vi måske kan være med til at afhjælpe disse familietragedier bl.a. ved at få frem, hvad det er for faresignaler, man skal være opmærksom på", siger Bubber.