Kvamm kan ikke holde ud at høre Nephew med andre

Video: Se Simon Kvamms reaktion.

En åbenhjertig Simon Kvamm viser i "Felix rykker ind", hvor svært han har det med, at andre spiller "Nephew", når han er tilstede.

"Jeg kan ikke holde det ud. Jeg kan ikke lide at høre ting, hvor der er andre i rummet samtidig med", siger Simon Kvamm, som med bandet "Nephew" er en af landets mest succesfulde rockmusikere.

"Det skal du da gå til lægen med", driller Felix rockmusikeren med, da han forlader et rum med højskoleelever, netop da "Nephew" bliver sat på.

"Det er et problem, når jeg er til fest, og der er nogen, der sætter noget på" bekender Simon, som forklarer:

"Jeg synes, at jeg kunne lige så godt tage tøjet af og stille mig inde i midten, sådan føles det, syntes jeg. Det er fordi, det går tæt på. Det er ikke, fordi jeg har noget mod at få blikkene rettet mod mig. Det vil være løgn af sige, for jeg elsker det. Men jeg bliver så selvbevidst af det."

Fra musli-vaner til døden, gud, fodbold og rock'n roll
Nephew står lige for at udkomme med albummet "Hjertestarter" i perioden Felix Schmidt rykker ind hos forsangeren for at lave "Felix rykker ind hos Simon Kvamm".

Felix er med ham både i øvelokalet og til releasekoncert.

Hjemme i Simons københavnerlejlighed spiller der andre toner, her står den nemlig på en hverdag med faste rutiner. Det bliver også til et møde med Simons far og bror i barndomsbyen Silkeborg, og ligefremme snakke om alt fra fra musli-vaner til døden, gud, fodbold og rock'n roll.

"Felix rykker ind hos Simon Kvamm" i aften kl. 20.00 på TV 2.