Ny Manhattan-mægler i Liebhaverne

16x9

Når Liebhaverne vender tilbage på TV 2 først i det nye år, er der frisk blod blandt mæglerne. Bettina Schriver, der til daglig er ejendomsmægler på Manhattan, skal gøre Jan Fog og Pernille Sams selskab i den populære programrække.

Manhattan huser rige mennesker fra hele verden og lægger jord til blandt andet Wall Street, hvor New Yorks børs og en lang række store finansielle virksomheder befinder sig. Bettina Schriver er vant til et klientel med store pengepunge og store forventninger.

- Formuekoncentrationen er langt større på Manhattan end i Danmark - bekræfter ejendomsmægler Bettina Schriver overfor tv2.dk og fortsætter:

- Det - sammen med det faktum, at Manhattan er et af de mest eftertragtede steder at eje fast ejendom og et åbent marked for internationale købere - betyder, at efterspørgslen og prisniveauet er relativt meget højere og mere konstant på Manhattan end i Danmark.

Bettina Schriver har boet og arbejdet i New York i over 10 år, og hun er klar til at vise os boliger af en kaliber, som der ikke findes mange - om nogen - af i kongeriget Danmark. I sæsonpremieren på Liebhaverne den 2. januar viser Bettina Schriver et fantastisk Manhattan "townhouse" til 36 mio. kr. til iværksætteren Michael Kahn i den super tjekkede bydel NoHo.