TV: Sådan ser 'Årgang 0'-børnene ud i dag

Se her hvordan Emma, Christian, Stephanie og Rachel fra 'Årgang 0' ser ud i dag, nu hvor de nærmer sig puberteten med hastige skridt.

Det er en tradition - og en rigtig god en af slagsen, når TV 2 igen blænder op for nye afsnit af 'Årgang 0'. Det sker tirsdag den 22. januar kl. 20.00.

Emma, Christian, Stephanie og Rachel er endnu ikke rigtige teenagere, men de er heller ikke børn længere og puberteten venter lige om hjørnet.

tv2.dk har lavet en status på, hvor Emma, Christian, Stephanie og Rachel er i deres liv, når de toner frem på skærmen igen. Se med nedenunder her, og se flere billeder af de fire. Følg blot linket i boksen nederst på siden.

Du kan også møde de fire unger i videoklippet øverst, hvor de hver især reflekterer over deres udseende.

Status: Her er børnene
I starten af året indser Rachels far, at han er i krise, og det medfører store forandringer - også for Rachel, som fylder 12 år, og det bliver fejret med maner.

I Århus dyrker Christian sit tennistalent, og det betyder, at han også træner om morgenen inden skole. Men selvom han elsker sin sport, giver det også nogle bekymringer.

Emmas far arbejder stadig alle weekender, og hendes mor har dagplejebørn i hverdagene.

Stephanie bor hos sin far i Slagelse og er hos sin mor i Sverige hver anden weekend. Hun er glad for at bo oven over sin fars ekskæreste, som er hendes anden mor, men ikke langt inde i det nye år, har hendes far en nyhed.

'Årgang 0' vender tilbage med nye afsnit på TV 2 tirsdag den 22. januar kl. 20.00. Kan du ikke vente kan du allerede nu få en lille forsmag i videoklippet øverst: