'Badehotellet' ramt af uforudsete problemer

Se 'Badehotellet' på TV 2 PLAY her

Holdet bag tv-serien ’Badehotellet’ har haft flere pudsige problemer under indspilningerne. Blandt andet et med gardinerne i spisestuen.

TV 2-serien ’Badehotellet’ har lukket ned for sæsonen, men det betyder ikke, at seriens mange fans skal snydes for en bid mere af det populære badehotel nu på mandag den 9. marts.

Klokken 20 mandag den 9. marts sender TV 2 nemlig programmet ’Badehotellet – et kig bag kulissen’, hvor seerne kommer med bag kameraet og blandt andet kan opleve Bodil Jørgensen, Rosalinda Mynster og de øvrige køkkenpiger komme på madlavningskursus, møde kostumedesigneren, der har genskabet 20’ernes klædestil – og så selvfølgelig få en rundtur i de kulisser, hvor serien er optaget.

Læs også: TV 2 bekræfter: 'Badehotellet' får en tredje sæson

Og netop kulisserne har flere gange skabt udfordringer for produktionsholdet. For hvordan får man eksempelvis skabt en let brise i gardinerne i spistestuen, når man optager indendørs?

- Under hele første sæson havde vi folk, der stod og blafrede med plader for at få lidt brise i gardinerne, men i anden sæson fandt vi en anden løsning, fortæller producer på ’Badehotellet’, Michael Bille Frandsen, i mandagens særprogram.

Se hvad løsningen på vind-problemet blev i klippet herover.

Se hele ’Badehotellet – et kig bag kulissen’ mandag den 9. marts kl. 20 på TV 2 – eller se programmet allerede nu på TV 2 PLAY.

Producer på 'Badehotellet', Michael Bille Frandsen, fortæller, hvordan produktionen løste et uforudset vind-problem.
Producer på 'Badehotellet', Michael Bille Frandsen, fortæller, hvordan produktionen løste et uforudset vind-problem.