'Danmark har talent'-app

16x9
Danmark har talent Foto: TV 2 Danmark

Fra lørdag 7. januar og de næste mange lørdage kan du som seer få endnu mere sjov ud af 'Danmark har talent' med den helt nye app.

Hent appen allerede nu til din mobil eller tablet i: 

App Store eller Google Play 

Når 'Danmark har talent' sendes på tv lørdag aften, kan du spille med på appen. Du skal svare på en række spørgsmål på tid og blandt andet gætte på, hvem dommerne sender videre i showet. Hver gang, du svarer eller gætter rigtigt, optjener du point. Hvis du er logget ind med Facebook, kan du se, hvordan du klarer dig i forhold til dine Facebook-venner. Når programmet ikke vises på tv, foregår der også aktiviteter på appen. F.eks. kan du se eller gense alle højdepunkterne fra programmet eller læse mere om de mange dygtige, sjove og skøre talenter.

Sådan spiller du

Under hvert show kan du spille med på appen og optjene point. Spillet er opdelt i følgende kategorier:

’Paratviden’ – Test din viden om 'Danmark har talent' på tid.

’Gæt med’ – Forudsig, om de optrædende går videre i programmet eller ej.

'Seernes dom' – Giv din mening til kende: Synes du, at det pågældende act fortjener at gå videre i programmet?

'Buzzeren' - Buzz for sjov! Du kan trykke på 'buzzeren' lige så tosset, som du vil. F.eks. hvis du vil have de andre hjemme i stuen til at høre, hvilke acts, du ikke synes, skal gå videre. Du kan skifte buzzer alt efter dit humør. Og bare rolig - den har ingen indflydelse på indholdet i showet.

Stem med appen til live shows

Fra marts sender 'Danmark har talent' live, når vi afholder semifinaler og finale. Hidtil har seerne skulle stemme via sms, men med den nye app kan du stemme helt gratis og dermed være med til at sende dine favoritter videre til finalen.