Thorsen nåede sit mål: Fik beatbox ud til danskerne

Du kan se 'Danmark har talent' på TV 2 PLAY.

Lørdag aften blev beatboxeren Thor "Thorsen" Mikkelsen kåret som vinderen af 'Danmark har talent' 2015 i en spændende finale.

Derfor var en træt og hæs, men meget munter Thorsen, der var i Go'Morgen Danmark søndag. Her afslørede han, at han har forberedt sig til programmet i et år - med et klart mål om at få 'beatbox' ud til danskerne.

 - Og det må man jo sige har lykkedes. Jeg har fået videoer fra en handicappet pige, der er begyndt at beatboxe, fortæller Thor Mikkelsen og fortsætter:

 - Jeg har også fået besked fra en mor, der har en dreng, der er autist, der har fået det meget bedre af at begynde at beatboxe.

I interviewet i Go'Morgen Danmark genser 17-årige Thorsen for første gang det øjeblik, hvor han bliver kåret som vinder.

 - Hold da op. Jeg havde det nærmest frygteligt. Helt opspændt – nu var man kommet så langt i programmet, så ville man virkelig gerne have det overstået, siger den glade beatboxer, da han ser sin egen reaktion på sejren.

Derudover fortæller Thorsen også om sammenholdet blandt danske beatboxere i den første del af interviewet, som kan ses øverst i artiklen. Anden del, hvor Thorsen giver en lille prøve på beatbox, kan ses i videoen herunder:

Du kan genopleve hele finale-aftenen i denne live-blog, hvor du også kan få et gensyn med alle de syv finalisters optrædener.