Fangerne på fortet genoplives

16x9

TV3 genopliver seersucessen 'Fangerne på fortet' med en række kendte danskere. Mød blandt andre Sidney Lee, Susan K og studieværten Signe Lindkvist.

I 1990'erne var "Fangerne på Fortet" var en af de store succeser på TV3. Her kunne seerne følge en række kendte danskere gennem halsbrækkende stunts, inden de forcerede rovdyrburet, der blev godt begvogtet af dværgene Paspåtid og Passpartout, hvorefter turen gik til vismanden i tårnet.

Nu blænder kanalen igen op for nye afsnit af serien i en helt ny, anderledes og spændende udgave, der får premiere på til efteråret.

TV3 ønsker ikke at afsløre hvem værten eller deltagerne bliver. Men seerne kan se frem til at følge 48 kendisser, der skal kæmpe om nøglerne til guldet på Fort Boyard i Biscayen.

BT afslører imidlertid i dagens avis, at Sidney Lee, Susan K og Signe Lindkvist er blandt de nye deltagere. Det vil TV3 dog ikke bekræfte.

Kendisser kæmper mod hinanden
To nye hold skal i hvert afsnit kæmpe imod hinanden for at sikre sig plads i den endelige finale. I hvert program skal holdene løse svære fysiske og mentale opgaver, overvinde deres frygt og kæmpe i dueller. Det bliver nyt, moderne og medrivende. Og med et tempo og en intensitet, der ikke er set før i "Fangerne på Fortet."

"Vi har i flere år haft ambitioner om at genoptage succesen, men først nu føler vi, tiden er moden og ideen rigtig! Vi tror, danskerne vil elske at se Fangerne på Fortet i en ny udgave," siger siger TV3s programdirektør Morten Mogensen og henviser til at der på Facebook er 17 fællesskaber med mere end 16.000 medlemmer, der vil have det gamle program tilbage.

Fransk koncept
Fangerne på Fortet er en fransk gameshow-serie, der blev vist på TV3 og var populært op gennem 1990'erne. I Danmark blev den for første gang vist i 1994, og for sidste gang i 2000. Den danske vært var Thomas Mygind, men derudover medvirkede blandt andre Ove Sprogøe (senere også Ole Ernst og Tage Axelson), som Vismanden i Tårnet. Serien var henlagt til det engelsk-franske fort, Fort Boyard, der er bygget af Napoleon.