Stem en film - Landskampen - uge 30

16x9
Uge 30 Foto: TV 2

Stem en film - Landskampen

Stem en film - Landskampen - uge 30

Afstemning

Stem på din favorit

Landene kæmper om at komme i dit tv på fredag kl. 21 - og du kan bestemme, hvad du vil se. Første bud er den sjove danske sæddonor-komedie 'Sover Dolly på ryggen?' med Lene Maria Christensen, Nikolaj Lie Kaas og Mia Lyhne. Anden mulighed er den amerikanske feel good-film 'Forelsket i New York' med Keira Knightley og Mark Ruffalo. Den er lavet af irske John Carney - manden bag den store succes 'Once'. Med tredje valgmulighed går vi royalt - det er det engelske drama ' Kongens store tale' om den engelske kong Edward og hans problemer med at stamme i en tid, hvor England står i seriøse problemer. Den rørende film vandt fire Oscars i 2011 - blandt andet for bedste film.

Hvad vil du se? Andenpladsen viser vi på TV 2 ZULU samme tid. Du bestemmer – men kun hvis du stemmer!

Førstepladsen viser vi på TV 2 fredag 28. juli klokken 21.00.

Andenpladsen viser vi på TV 2 ZULU samme tid.

Fredag den 28. juli

Sover Dolly på ryggen? (Danmark)

Forelsket i New York (USA)

Kongens store tale (England)