Har du bingo?

16x9
Bingo! Foto: TV 2 Danmark

Har du bingo på 1 række, 2 rækker eller fuld plade, skal du gøre opmærksom på, at du har bingo. Det kan du gøre på to måder:   

1. Tryk på den orange knap "Bingo" på siden med dine spilleplader, hvis du spiller online. Dit telefonnummer (som du har opgivet, da du hentede dine spilleplader) vil derefter straks blive registreret, og du er nu med i lodtrækningen om præmier.  

2. Hvis du har printet pladerne eller skrevet dem af i hånden, skal du sende en sms med teksten Bingo til 1234. Det er en god ide at have sms'en klar allerede, når spillet går i gang. Husk at sende sms'en fra det telefonnummer, som du har opgivet, da du hentede spillepladerne fra fuldplade.tv2.dk.  

Vi trækker lod blandt dem, der har gjort opmærksom på, at de har bingo. Hvis dit telefonnummer bliver trukket ud, kan du blive en af de heldige, der bliver ringet op og stillet igennem til tv-programmet, og det er først her, du har mulighed for at vinde præmier.

Kommer du ikke igennem til studiet, har du ikke vundet nogen præmier, også selvom du har fået bingo og har været i telefonisk kontakt med tv-programmet. Men du er med i lodtrækningen om en bil. 

Spillet om sæsonens hovedpræmie  

Alle der har haft bingo, hvad enten det er på 1, 2 eller en fuld plade, er automatisk med i lodtrækningen om en bil. Du skal naturligvis have trykket på Bingo-knappen på skærmen eller sms'et Bingo til 1234. Alle FULD PLADE vindere registreres løbende, og i sidste afsnit, som p.t. forventes udsendt fredag 10.2.2017, udtrækkes en vinder.