Om spillet

16x9
Om spillet Foto: TV 2 Danmark

Alle kan være med

Alle kan spille med i FULD PLADE hjemme ved skærmen og være med i konkurrencen om at vinde en masse dejlige præmier.

Du kan spille på smartphone, tablet eller computer – eller du kan printe dine plader ud eller skrive dem af fra skærmen. Spillepladerne er knyttet til et TV 2 Login og et telefonnummer. 

Til hver udsendelse kan du hente nye spilleplader på fuldplade.tv2.dk. Det eneste det kræver er, at du er logget ind med dit TV 2 Login. Du kan helt gratis oprette et TV 2 Login - det er nemt og hurtigt.

Hvordan vinder man?

I løbet af programmet bliver der trukket tal mellem 1 og 90 i studiet, som man markerer på sin bingoplade. Man kan til enhver tid i programmet se på tv-skærmen, hvilke tal der er trukket.

Hvis man har Bingo – enten på 1 række, 2 rækker eller Fuld plade – skal man trykke på den orange knap ”Bingo” øverst eller nederst på skærmen - eller ved at sende en sms med teksten Bingo til 1234 (det koster 1 kr. + alm. sms takst). 

Et system udtrækker de heldige vindere, som vi ringer op til. Det vil sige, at selvom du har Bingo er du IKKE sikker på at vinde en præmie. Kun dem der bliver ringet op og kommer igennem til studiet, kan vinde præmier.