Spilleregler

16x9
Fuld plade - spilleregler Foto: TV 2 danmark

Spilleregler

Opdateret d. 29. december kl. 15.28

FULD PLADE er et talspil bestående af 90 tal. I hvert spil udtrækkes et antal numre.

I FULD PLADE trækkes tallene på vidt forskellige måder, og derfor kan det også forekomme, at det samme tal trækkes to gange. Skulle det ske, at vi trækker et tal, som allerede er trukket, bruger vi det næste tal i talrækken.

Til hver udsendelse kan du hente nye spilleplader på fuldplade.tv2.dk. Det eneste det kræver er, at du er logget ind med dit TV 2 Login. Du kan helt gratis oprette et TV 2 Login - det er nemt og hurtigt.

Fra d. 1 januar er det tekniske setup skaleret op, så det kan håndtere at hente plader til alle de mange brugere, der først henter deres plader lige omkring programstart. Nye brugere som spiller med første gang d. 1 januar vil efter oprettelse af en FULD PLADE spiller, komme direkte ind til spillepladerne. For at nye spillere fremover kan benytte et TV 2 Login på alle TV 2 digitale platforme, så sender vi efterfølgende en email med vejledning til at oprette en adgangskode til TV 2 Login. I perioden mellem FULD PLADE programmerne vil det kun være muligt at hente spillepladerne hvis man har et TV 2 Login. Derfor opfordrer vi til at man opretter et.

For at få dine spilleplader skal du én gang taste dit telefonnummer og dit fødselsår. Når du har gjort det, får du adgang til seks spilleplader. Det er ikke muligt at få mere end seks spilleplader for hver spiller. For at få de bedste præmier interesserer vi os for, hvem der spiller med. Derfor beder vi om dit fødselsår.

Vær opmærksom på, at dit telefonnummer vises sammen med dine spilleplader. Det betyder, at du KUN kan bruge dette telefonnummer, hvis du vil sende en sms, når du har bingo (se nedenfor under ’Hvis du har bingo’). 

Du kan spille med på f.eks. din computer, smartphone eller tablet. Dette gøres ved at trykke på tallene, når og hvis de tal, du har på dine spilleplader, bliver trukket ud i tv-programmet. Du kan også printe dine plader og krydse tallene af, efterhånden som de bliver trukket ud i tv-programmet. Du kan selvfølgelig også skrive pladerne af i hånden.

Spillepladerne genereres ved hjælp af en tilfældighedsgenerator og er ikke unikke. Det betyder, at flere spillere kan have samme spilleplade. Det er derfor ikke sikkert, at du vinder en præmie, selvom du får bingo, da vi trækker lod imellem alle der har bingo på samme nummer.

Kun de spilleplader, der gives igennem fuldplade.tv2.dk, kan bruges til at deltage i spillet. Hver spilleplade har et kontrolnummer, der står på pladen. Hvis du skriver pladerne af i hånden, skal du huske også at skrive kontrolnummeret ned.

Alle kan spille med - det koster ingenting, til gengæld er der ikke præmiegaranti, hvis du får bingo. Med mindre du er den heldige, der bliver trukket ud, bliver ringet op og stillet igennem til tv-programmet.

Vi spiller tre spil: 1 række, 2 rækker og fuld plade. I spillet om 1 række har du bingo, når alle tallene på en vandret række er trukket. Når vinderen af første spil er fundet, går vi videre til at spille om 2 rækker.

Så skal du have to vandrette rækker med udtrukne tal på samme spilleplade. Efter spillet om 2 rækker går vi videre til fuld plade, og så skal alle tallene på én plade været trukket, før du har bingo.

Hvis du har bingo

Har du bingo på 1 række, 2 rækker eller fuld plade, skal du gøre opmærksom på, at du har bingo. Det kan du gøre på to måder:

1. Hvis du spiller online på din computer, smartphone eller tablet, kan du trykke på den orange knap "Bingo", på siden med dine spilleplader. Dit telefonnummer (som du har opgivet, da du fik dine spilleplader) vil derefter straks blive registreret, og du er nu med i lodtrækningen om præmier.

2. Hvis du har printet pladerne eller skrevet dem af i hånden, skal du sende en sms med teksten Bingo til 1234 (det koster 1 kr. + alm. sms takst). Det er en god ide at have sms'en klar allerede, når spillet (og tv-programmet) går i gang. Husk at sende sms'en fra det telefonnummer, som du har opgivet, da du hentede spillepladerne fra fuldplade.tv2.dk.

Vi trækker lod blandt dem, der således har gjort opmærksom på, at de har bingo.  

Hvis dit telefonnummer bliver trukket ud, kan du blive en af de heldige, der bliver ringet op og stillet igennem til tv-programmet, og det er først her, du har mulighed for at vinde præmier. Kommer du ikke igennem til studiet, har du heller ikke vundet nogen præmier, også selv om du har fået bingo og har været i telefonisk kontakt med tv-programmet. Du er dog stadigt med i lodtrækningen om sæsonens hovedpræmie.

Spillet om sæsonens hovedpræmie

Alle de seere, der har haft bingo på en række, to rækker eller fuld plade sæsonen igennem – og som har gjort opmærksom på det ved at trykke på Bingo-knappen på skærmen eller sms'et Bingo til 1234 – er automatisk med i lodtrækningen om at vinde sæsonens hovedpræmie. Alle FULD PLADE vindere registreres løbende, og i sidste afsnit, som p.t. forventes udsendt fredag 10. februar 2017, udtrækkes en vinder. 

Hvem kan spille med?

Konkurrencen er åben for alle personer med folkeregisteradresse i Danmark og med et dansk telefonnummer. TV 2 forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vindere i konkurrencen på tv samt andre medier, som TV 2 anvender.

Forsøg på snyd og brug af falsk navn, telefonnummer og alder m.m. vil medføre udelukkelse fra konkurrencerne. 

Arrangør: TV 2 Danmark, Teglholm Allé 16, 2450 København SV.

Forsinkelse på tv-signalet kan være forskellig fra distributør til distributør, og online streaming af udsendelsen kan resultere i yderligere forsinkelse. TV 2/Metronome/Peytz & Co. kan ikke holdes ansvarlig for denne tidsforskydning.

FULD PLADE hører under SKATs regler for spil uden indsats. TV 2 har betalt præmieafgift af seernes præmie, så præmien er skattefri for vinderne. Øvrige bestemmelser kan findes hos SKAT.

Ansatte på TV 2, Peytz & Co., Metronome og FULD PLADE-produktionen samt disses husstande kan ikke deltage i nogen af de ovennævnte spil.

Persondata

Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at de indtastede personoplysninger registreres og opbevares af TV 2. Formålet hermed er at kunne kåre vinderne i konkurrencen.

Med TV2 Login indsamler vi oplysninger om brugere og brugernes færden på tv2.dk, for at kunne drive og forbedre tv2.dk og for at gøre tv2.dk nemmere og bedre at bruge.

Vi bruger også de indsamlede data i forbindelse med statistik og produktanalyser, forbedring af teknologiske løsninger og brugeroplevelsen på tværs af TV 2s digitale tjenester, målretning af markedsføring, til administration af TV 2 Login eller til udvikling af helt nye tiltag. Ud over dette, kan du efterfølgende blive kontaktet af TV 2 i analyseøjemed.

Vi vil sende dig dine plader på den e-mailadresse, du har registreret din FULD PLADE spiller med, umiddelbart efter du har fået dem på vores hjemmeside.

Ud over dette vil vi en gang om ugen, sende dig en reminder på e-mail, der minder dig om at registrere næste ugers plader. Denne e-mail service kan afmeldes. Disse to e-mail services vil aldrig indeholde kommercielle budskaber og sendes kun i programmets levetid.

Peytz & Co. og Metronome vil have adgang til at se dine data under udsendelsernes afvikling.

Hvis du ønsker at slette din profil, skal du kontakte TV 2s kundeservice.

TV 2/Metronome forbeholder sig ret til uden varsel at ændre i konkurrencebetingelserne.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til TV 2.