Aftenvært Michèle Bellaiche

16x9

Jeg er født og opvokset på Vestegnen ved Kbh, hvor meget af min tid gik med at surfe og indspille hjemmelavede kassettebåndsange med vennerne og interviewe tilfældige forbipasserende om alt mellem himmel og jord.

Jeg begyndte min tv-karriere som 26-årig sammen med en ung Hans Pilgaard på Go'morgen på tv3. Her fik vi lov til at sende 3 timers direkte tv hver dag - og det var her jeg lærte IKKE at være bange for live-tv.

I 1998 kom jeg til TV 2, hvor jeg har været siden. Jeg har i 8 år jagtet kriminelle og interviewet ofre på kriminalmagasinet "Station2" sammen med Niels Brinch og Jes Dorph (eller dvs. de sendte mig ud til diverse rockerborgere for at banke på!)

I fem år fungerede jeg som nyheds- og debatvært på TV2 nyhederne, inden jeg i 2006 skiftede til Go'aften Danmark.

Senest har jeg været vært på "Klamphuggerne" - programmet hvor vi jagter dårlige håndværker og forsøger at stille dem til regnskab for de store skader, de har forvoldt deres hjælpeløse kunder.

Jeg er uddannet i litteratur og journalistik fra Kbh Universitet og Sorbonne.

De færreste ved måske, at jeg også har en fortid som striks med retfærdig fransklærer på forskellige aftenskoler (min far er franskmand og forelskede sig for 41 år siden i min blonde mor, der var au-pair pige i Paris - de er stadig gift)

Jeg er gift på 8. år og har to børn.