"Ældre forældre er egoistiske"

Tine Thielke blev irriteret, da hun så Jørgen de Mylius og Bille August fortælle om glæderne ved at få børn i en sen alder

Go' Aften Danmarks seere kunne i mandags få den tanke, at det udelukkende er positivt, når folk får børn i en sen alder.

Her var Jørgen de Mylius og Bille August i studiet for at fortælle om deres erfaringer som nybagte fædre i pensionsalderen. Ifølge dem er det udelukkende en positiv oplevelse.

Tine Thielke så programmet, og hun er uenig. Der er også alvorlige ulemper. Og det er især børnene, der kommer til at lide under dem.

"Jeg blev irriteret, da jeg så det. Jeg synes, at det er egoistisk. De glemmer lidt, at børnene er så uheldige, at de på et tidspunkt står i en situation uden deres forældre," siger Tine Thielke.

Jeg blev drillet og mobbet
Hun er selv vokset op med en gammel far, hvilket absolut ikke kun var en positiv oplevelse.

"Jeg er blevet drillet og mobbet i skolen. Jeg blev spurgt af mine klassekammerater, om jeg havde morfar med. Jeg var faktisk flov over ham," siger Tine Thielke.

Anne Schow Christiansen kan også skrive under på, at børn med ældre forældre kan have det svært. Hendes forældre var midt i 40'erne, da de fik hende, og den aldersforskel fyldte meget i hendes barndom.

"Jeg har gjort mig rigtig mange tanker som barn. Jeg var bange for, at de skulle dø, mens jeg var ung," fortæller Anne Schow Christiansen, der ofte fantaserede om, at hendes 17 år ældre storesøster var hendes rigtige mor.

Du kan høre Tine Thielke og Anne Schow Christiansen fortælle mere om, hvordan det er at vokse op med ældre forældre i videoen i toppen af denne artikel.