Marie strålede: Dejligt at være dansker!

16x9

Marie lignede den ægte prinsesse, hun er, da hun i går ankom til reception på den franske ambassade i København i følgeskab med sin mand prins Joachim.

Klædt i kongeblå, knækort kjole strålede hun som en sol, da hun sendte sit charmerende smil til den fremmødte og spændt ventende presse.

Da B.T.s udsendte journalist spurgte Marie, hvordan det føles at være dansk, satte prinsessen tilmed trumf på ved at svare på et flot dansk: "Det er dejligt, meget dejligt."

Og ingen tvivl om at prins Joachim var pavestolt af sin smukke viv. Smilet på hans læber var lige så stort som hans opbakning. Således kom han straks Marie til undsætning, da en journalist spurgte, hvordan det går med at lære det danske sprog. "Det går, det går," svarede han straks og indkasserede ifølge B.T. et kærligt blik fra Marie som tak.

Sprogmæssigt kunne det dog ikke have været en bedre start for Marie. Hele konversationen ved gårsdagens arrangement foregik nemlig på fransk.

Arrangementet på den franske ambassade blev Maries debut udi livet som royal repræsentant. Debuten skulle egentlig have stået i sidste uge i forbindelse med Det Danske Drengekors optræden i Odd Fellow Palæet i København, men til alles store forundring dukkede prinsessen ikke op.

Det tog hun imidlertid grundigt revanche for i går. På fredag skal Marie afsted på sit næste royale job. Denne gang foregår det i Berlin, hvor Joachim og hun ifølge B.T. skal være gæster ved åbningen af et dansk-tysk naboskabs-projekt.

Har du en kommentar til Maries debut?