Store forventninger til Carpark Norths tredje udspil

16x9

Mandag den 1. september udkommer det nye album fra Carpark North, der får titlen "Grateful", og udkommer på Copenhagen Records.

Dermed er der skabt en forbindelse til albummets singleforløber, den stærke "Shall We Be Grateful", der var "P3's Uundgåelige" i starten af juli og siden har ligget i toppen af den danske Download Chart.

På flere måder kan "Shall We Be Grateful" høres som gruppens nye signatursang med teksten "Now faster and stronger, we move through the night, we don't look back now, we move into the light".

Det er ingen overdrivelse at sige, at der er store forventninger til Carpark Norths tredje cd-udspil.

To storsælgende albums, otte radiohits, små 300.000 afspilninger på MySpace, en Danish Music Award og mange udsolgte koncerter i både ind­ og udland har skærpet interessen.

Godt tre år efter udgivelsen af albummet All Things To All People har Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge fremtryllet en ny samling sange, der har mere tyngde og fremdrift end tidligere, men som stadig er umiskendeligt Carpark North.

Carpark North er stærkere end nogen sinde før på dette tredje udspil. Som de tre musikere siger med nærmest én stemme.

"Vi har lavet den plade, vi altid har drømt om, men først nu har vi det fornødne musikalske overblik til at gøre det, og alt er forsøgt på den nye plade", udtaler bandmedlemmerne i Carpark North.