Bliver det kongelige navne?

16x9

Vil Mary og Frederik anlægge såvel en kongelig og international betragtning i navnene?

Mon ikke vi alle har gættet med på tvillingernes navne i månederne siden de kom til verden den 8. januar. I dag er det så dagen, hvor vi får svaret.

En veloplagt kronprins Frederik spøgte efter fødslen med, at det jo var Elvis Presleys fødselsdag, så de til en start ville kalde sønnen for Elvis. Men mon dog det ender med prins Elvis?

Ifølge historiker og redaktionschef i det historiske hus, Jon Bloch Skipper, vil tvillingernes navne ikke være traditionelle navne fra kongerækken. Det skriver TV 2 Nyhederne i dag.

Men her på VIP Gossip gætter vi på, at Mary og Frederik vil anlægge såvel en kongelig som en international betragtning i valget af navne.

Christian
Parrets førstefødte var jo så at sige en bunden opgave, for efter Frederik kommer en Christian.

Isabella
Navnet Isabella, er, ud over at være en form af navnet Elizabeth, som er kronprinsesse Marys andet fornavn, også med rødder i kronprins Frederiks famile.

Prinsesse Isabella er formentlig navngivet efter dronning Isabella af Danmark, kaldet Elisabeth, tidligere spansk prinsesse, som var gift med kong Christian II.

Tvillingerne
Vi vover derfor det ene øje og sætter følgende navne i spil, der er et mix af navne med et internationalt snit med rod i den kongelige familie.


Pigenavne:

Caroline

Mathilde

Margrethe

Elisabeth

Amalie

Sofia

Astrid

Frederikke

Josefine

Anna

Drengenavne:

Alexander

Valdemar

Carl

Aksel

Oscar

Magnus

Harald

Erik

Georg

Mikael

- eller Elvis

Tror du, at vi har ramt plet?