Master Fatman med i "Vild med dans"

16x9

De sidste kendte er nu klar til konkurrencen på dansegulvet

De sidste kendte er nu klar til konkurrencen på dansegulvet, nemlig d'herrer Morten Lindberg, Ole Olsen, Simon Mathew, Nikolaj Christensen og Gert Bo Jacobsen.

Fra den 15. september skal de prøve kræfter med tango, rumba, jive, pasodoble, vals og de andre dansediscipliner, som takket være "Vild med dans" er blevet en velkendt del af danskernes ordforråd.

Morten Lindberg - bedre kendt under navnet Master Fatman - kan sikkert sprede kosmisk karma på dansegulvet sammen med speedway-ikonet Ole Olsen, en af Danmarks mest kendte sportsstjerner i 1970'erne og 1980'erne.

Ole Olsen kommer som denne sæsons alderspræsident til at stå over for unge Simon Mathew, som vandt sangkonkurrencen i TV 2-showet "Scenen er din!" i 2005 og allerede har udgivet sit debutalbum.

Nikolaj Christensen, der både med sit band Nikolaj & Piloterne og som solist har udgivet i alt ti album får følgeskab af den sidste mandlige deltager på dansegulvet, Gert Bo Jacobsen, som står for en af de mest imponerende boksekarrierer herhjemme.

De fem herrer skal ikke kun dyste mod hinanden, men også mod konkurrencens fem kvindelige deltagere: Anna David, Christina Roslyng, Annette Heick, Liv Corfixen og Lærke Winther