Hvad blev der af Cecilie Thomsen?

16x9

Fra Bryan Adams' kæreste til verdenskendt model og Bond_babe. Men hvor er den smukke dansker nu?

Fra Bryan Adams' danske kæreste til verdenskendt model og Bond-babe. Cecilie Thomsen har prøvet det, mange unge piger kun drømmer om. Men hvad laver den smukke dansker nu?

32-årige Cecilie Thomsen har trukket sig tilbage fra blitzlyset. Efter at hun i 2004 fik kyssesyge ændrede Cecilie kurs. Nu er hun skuespillerinde og læser kunsthistorie på universitetet.

Et nyt menneske
"Rent bevidsthedsmæssigt er der sket en gevaldig modningsproces i mig. Jeg har helt bevidst holdt meget lav profil de seneste par år for at gøre plads til at opleve tingene på ny, og på mange måde føler jeg mig som en ny person" - siger den danske skønhed til Costume.

Det var kunst, blandt andet i form af digte af Sylvia Plath, Anne Sexton og Rainer Maria Rilke, som Cecilie læste i sin sygdomsperiode, der hjalp hende til at finde en ny identitet, der ikke udelukkende var forbundet med arbejdet som model.

Kunst som næringsvej
Og kunsten er stadig en stor del af Cecilie Thomsens nye hverdag. Hun har fuldført en fireårig skuespiller­uddannelse i New York, og i dag er hun bosat i Los Angelses, hvor hun er begyndt at læse kunsthistorie i håb om en dag at starte et galleri.

"Det er en stor glæde og meget nærende for mig at være omkring kunstnere og deres værker" - siger hun.

Til efteråret er det dog det store lærred, der kalder. Cecilie skal i gang med at optage en film ved siden af kunststudiet.