Beck: Hvad finder Se og Hør på næste gang?

16x9

Efter at være blevet hængt ud som 'Hønefuld' på forsiden af Se og Hør frygter Cecilie Beck for, hvad bladet mon skriver næste gang.

"Hønefuld", sådan skriver Se og Hør om Cecilie Beck på forsiden af bladet i denne uge. Længere inde i bladet er der billeder Cecilie Beck, der står og prajer en taxa med en øl i hånden foran hotel d'Angleterre efter Billed Bladets TV-fest.

Klage over Se og Hør

Og det har fået Cecilie Beck til at lave en vred Facebookopdatering og klage over Se og Hør. TV-værtinden mener nemlig, at historien er det pure opspind og undrer sig over, hvordan bladet kan skrive historien på baggrund af nogle billeder.

Hvad bliver det næste?

Og til spørgsmålet om, hvorvidt hun fremover vil passe lidt mere på, når hun spotter Se og Hør-fotografer, svarer hun:

- Jeg kan da godt blive bange for, hvad de kan skrive næste gang. Hvad nu, hvis jeg kommer ned fra en tur i Vertigo i Tivoli med mine børn, er svimmel og står og slingrer. Vil der så stå 'Cecilie Beck hønefuld i Tivoli med sine børn'? Eller hvis jeg giver Bubber et knus, har vi så pludselig en hed affære? For sådan nogle historier kunne gøre både mig og andre rigtig kede af det, siger hun til tv2.dk.

Hos Se og Hør mener man ikke, at Cecilie Beck behøver at bekymre sig for at blive hængt ud af Se og Hør.

"Cecilie behøver ikke at være bange"

- For det første opfatter jeg det ikke som en udhængning, og hun behøver bestemt ikke være bange for os, siger chefredaktør hos Se og Hør, Kim Bretov til tv2.dk og tilføjer, at han er uenig i, at historien er fri fantasi og fremhæver, at Se og Hør havde både en fotograf og journalist på stedet, der har dannet baggrund for historien.

Se og Hør forhandler i øjeblikket med Cecilie Becks advokat om en mulig rettelse af historien.