Guide: Sådan sætter du brudehåret

Få frisørens bedste tips til bryllupssæsonens hotteste hårmode

Bryllupssæsonen er i gang, og næst efter kjolen, skal bruden have lækkert hår. Frisør Line Bomholt har specialiseret sig i opsætning af brudehår.

Når en kommende brud kommer ind i salonen tager frisøren en snak med kvinden om hendes ønsker, ideer og stil. Derudover beder Line Bomholt altid om at se kjolen, så håret kommer til at passe til kjolen. Og så er det vigtigt, at håret også passer til brudens stil og personlighed, så hun ikke får en frisure, som slet ikke passer til hende.

Frisør Line Bomholt giver her sine bedste tips til brudehåret

Gør det selv
Hvis du skal sætte håret selv eller have din veninde til det, er det vigtigt, at 'basen' er i orden. Brug nogle gode produkter, der giver håret ekstra fylde. Touper håret grundigt inderst, så du er sikker på, at det hele bliver siddende. Få eventuelt din frisør til at vise dig, hvordan du laver en ordentlig toupering inden brylluppet, så du selv kan gøre det på dagen.

Håret skal passe til kjolen
Hvis kjolen har en høj halsudskæring, skal håret sætte op og væk fra ansigtet og ryggen. Ellers kan det komme til at se meget massivt ud, hvis håret hænger ned af ryggen.

Håret skal opad
Hvid du sætter håret op, skal du sørge for, at trække det lidt opad og bagud, når du samler det bagpå. For hvis det 'vender nedad' kommer du let til at se træt ud.

Blomster til hår og buket
Hvis du vil have blomster i håret, kan du bede din mand - når han skal købe brudebuketten - om at få lagt lidt ekstra blomster til side, som du kan få til håret, så både hår og buket passer sammen.

Pris
Regn med 800-2000 kroner.

Tid
Sæt gerne 2,5 timer af.

I de tre videoklip kan du finde inspiration til dit brudehår. Her viser Line Bomholt nemlig ekspempler på frisuerer, du eller frisøren kan lave.

.