Medina i X Factor-finale

16x9

Medina skal optræde ved finalen i den græske udgave af X Factor

Medina takkede nej til at være dommer i den danske udgave af X Factor, men det forhindrer hende ikke i at deltage i den græske version af talentshowet.

Medina stor-hittede i Danmark med sangen "Kun for mig", og nu er den danske sangerindes stemme nået ud over store dele af Europa.

Især i Grækenland har de et godt øje til Medina. I hvert fald er hun blevet inviteret til at synge ved den græske X Factor-finale. Det skriver Billed Bladet.

Medina indtager Europa

Når Medina går på scenen i Grækenland bliver det med hittet "Kun for mig", der dog i anledningen bliver til "You and I" - og det bliver formentligt ikke sidste kan, hun kommer til at synge den engelske version:

Ud over at Medinas agent Thomas Børresen bekræfter overfor B.T., at sangerinden skal medvirke i græsk X Factor, er der ifølge ham flere internationale jobs på vej:

"Ja, hun skal optræde i den finale, og derudover skal hun optræde på TV-stationen MadTv, der svarer til danske The Voice, og så er der formentlig endnu et diskojob på vej," lyder det således fra Børresen i avisen.

Du kan også snart opleve Medina på dansk jord, når hun onsdag den 10. optræder ved Zulu Awards i København.