Svenske piger er de smukkeste

16x9

Først tager de sejren fra os i fodbold på en skrivebordssag, men nu går vores kære naboer mod øst så vidt, at de oven i købet har de smukkeste kvinder.

Internetsitet for de absolut mest smukke, Beatiful People, har afholdt en rundspørge blandt deres ærede medlemmer, der viser at smukke kvinder i Sverige er smukkere end deres danske medsøstre og end medsøstre i hele verden for den sags skyld.

Og ikke nok med det! De er også mere seksuelt frisindede. Næsten ni ud af 10 svenske kvinder med et smukt udseende vælger at smide tøjet og gøre sig til på første date.

Og for at gøre ondt værre, er danske kvinder langt mere optaget af deres partners økonomiske position.

Undersøgelsen er foretaget blandt brugerne i Australien, USA, Storbritanien, Sverige, Danmark, Italien og Spanien, og i alt har over 30 000 svaret på en række spørgsmål om promiskuitet, troskab, vigtighed af udseende, økonomisk status og tendenser udi den plastiske kirurgi.

76,1 % af smukke danske kvinder mener, at deres partners pengepung er mere interessant end andre punge og kvaliteter.

Til gengæld kan man ikke stole på italienere, da tre fjerdedele af de smukkeste i det sydlandske folkefærd med sans for lædersko og pastaretter har været deres partner utro. Til sammenligning er det blot 46% af de smukke danskere, der har haft et sidespring.

Heldigvis er de smukkeste danskere ikke helt tilfreds med deres udseende. Hvis de uden at skulle betale en rød reje, kunne få en læge til at snitte lidt rundt i brystregionen eller andre steder, hvor man ynder at smide ting og sager ind i kroppen, ville 73% af de smukke danske piger sige "ja tak, fyld endelig godt med silikone på". Godt halvdelen af danske mænd ville gøre det samme.

Det er givetvis den samme halvdel, der synes at deres kæreste godt lidt kunne tage at have et par større bryster.

Undersøgelsen siger derimod intet om, hvad skønhed er. Hvis skønhed ifølge Beatiful People's brugere er botox, løse trusser og en fyldt pengepung, er der måske alligevel en smule håb for at vi andre fattigrøve nok skal klare os på almindelige markedsvilkår med eller uden Øresundsbroen som afsæt.