Jesus & Josefine tæller ned til juleaften

16x9

Tidsmaskinen er indstillet til et magisk juleeventyr fuldt af humor, hygge og spænding på TV 2

Traditionen tro er der familiejulekalender på TV 2 fra 1. december. "Jesus og Josefine" bringer både magi, action, spænding, humor og eventyr hjem i de julepyntede stuer, når TV 2 igen sender den populære familiejulekalender om 12-årige Josefine og alle hendes fantastiske oplevelser.

Josefine har fødselsdag juleaften. Hun er træt af aldrig at kunne invitere vennerne hjem på sin fødselsdag og træt af, at Jesus og julen render med al opmærksomheden. Derfor sætter hun sig for at flytte julen. Undervejs kommer hun i besiddelse af en tidsmaskine, der giver hende mulighed for at rejse tilbage til bibelsk tid. Her møder hun Jesus, der som 13-årig render rundt med sine venner i landsbyen og ikke aner hvilke store planer, der er med ham! Her er gale romere og farlige gladiatorer, og Josefine bliver hvirvlet ind i en fantastisk fortælling i tid og rum, hvor hun også når at skabe uorden i Bibelen, verdenshistorien og hele grundlaget for julen. Undervejs sker de sjoveste og vildeste ting, og de store spørgsmål er: Bliver der bragt orden i hele systemet inden juleaften? Og bliver det overhovedet juleaften, hvis der ikke bliver bragt orden i tingene?

Hovedrollen Josefine spilles af Pernille Kaae Høier, der i dag er 18 år og går i gymnasiet.

- "Jesus og Josefine" er en rigtig sød historie, og så er det sjovt at lære børn noget, mens man underholder dem - de får jo både en masse at vide om historie og kristendom på en sjov og spændende måde uden, at det bliver kedeligt. "Jesus og Josefine" er for hele familien - noget af humoren er måske oven i købet mest for de voksne, så alle aldersgrupper kan få noget ud af julekalenderen på hver sin måde, fortæller Pernille Høier.

Pernille kåres i øvrigt i år som Årets Julestjerne - en pris, de danske julestjernegartnere uddeler for 3. år efter prisen i en del år har været uddelt i mange andre lande.

"Jesus og Josefine" bliver sendt på TV 2 hver aften kl. 20.00 fra den 1. til den 24. december og genudsendes dagen efter.

På Sputnik.dk:

Du kan også se "Jesus & Josefine" hver eneste dag på Sputnik.dk. Dagens afsnit bliver vist 24 timer før på Sputnik.dk - og alle viste afsnit bliver liggende frem til den 31. december. Det kræver Sputnik-abonnement.

På jul.tv2.dk:

Endelig kan du naturligvis følge julekalenderen på jul.tv2.dk, hvor der er masser af sjov, spas og konkurrencer hele julen!

Medvirkende i "Jesus & Josefine"
Pernille Høier (Josefine)
Sebastian Aagaard-Williams (Jesus)
Andrea Vagn Jensen (Josefines mor Louise)
Nikolaj Steen (Josefines far Jesper)
Rasmus Ott (Josefines ven Oskar)
Keld Nørgaard (marskandiserhandler Thorsen)
Camilla Bendix (Maria)
Martin Brygmann (Josef)
Jonathan Werner Juel (Josefines lillebror Lukas)