TV 2-vært kløjes i hundredvis af insekter

Puk Elgaard vil gå langt for at samle penge til Knæk Cancer. Men hun kom virkelig også på arbejde, da tre skåle med insekter skulle indtages.

Det er op til jer at bestemme, hvilke skøre udfordringer Puk skal kaste sig ud i for at samle penge ind til Knæk Cancer.

Gennem Knæk Cancer sætter TV 2 fokus på mange af de stærke historier, som findes i utallige afskygninger i kampen mod kræft. Men det er også gennem grin, vi kan støtte hinanden i kampen mod kræft, og der manglede da heller ikke grin, da Puk skulle indtage hele 900 gram insekter.  

Du skal være med til at bestemme, hvilke tre svære udfordringer Puk Elgaard skal løse. 

Mandag, tirsdag og onsdag kan du her på knækcancer.tv2.dk læse, om Puk skal spise insekter, holde en kæmpe slange, køre ringridning på en Puch Maxi og meget mere.

Du bestemmer ved at sende en sms, og du kan læse lige her, hvordan du gør.

En udfordring, som TV 2s læsere og seere havde bestemt, at Puk skulle møde. Heldigvis var mange friske Aalborgensere med på at hjælpe, men det var dog lige ved at gå helt galt for Puk, da de allersidste insekter skulle ned.

Puk Elgaard måtte finde den dybe koncentration frem, da næsten et kilo insekter skulle spises

70.000 kroner!

Takket være jeres sms-stemmer, blev der allerede indsamlet 20.000 kroner på denne udfordring. Men hvis Puk kunne få alle insekterne i de tre skåle spist, så ville en lokal sponsor donere ekstra 15.000 kroner i kampen mod kræft. Det blev dog meget vildere, da der endte med at blive indsamlet hele 70.000 kroner. Sponsoren blev nemlig ved med at give flere udfordringer, som gav flere penge til Knæk Cancer.

Bestem Puks næste udfordring

Allerede i morgen skal Puk møde en ny udfordring, når Knæk Cancer-bussen tager til Herning, og det er igen jer, som skal bestemme.

Skal Puk på bedste rockstjernevis crowdsurfe gennem Torvet midt i Herning by? Jo flere folk hun kan få til at løfte sig gennem luften, jo flere penge vil gå til at knække cancer. 

Eller skal hun have en halvmeter lang slange om halsen, og forsøge at få andre til at bære det kriblende dyr? Jo flere som vil bære, jo flere penge kan vi indsamle i kampen mod kræft. Der er naturligvis taget alle forholdsregler for at sikre, at dyret ikke lider overlast.

Stem PUK1 hvis Puk skal crowdsurfe gennem Herning.

Stem PUK2 hvis Puk skal have en tung slange over skuldrene, og forsøge at få andre til også at bære det store dyr.

Du stemmer med en sms, som du skal sende til 1234. Det koster 50 kroner, som går til Knæk Cancer.