Theis og Emil til Knæk Cancer: Vi har haft kræft tæt inde på livet

Sejlerbrødrene har selv mistet et nært familiemedlem til kræften.

KNÆK CANCER

  • I uge 43 sætter Kræftens Bekæmpelse og TV 2 for femte år i træk fokus på kræft, der er den hyppigste dødsårsag blandt danskere under 65 år. 
  • Knæk Cancer samler penge ind til kræftforskning, patientstøtte og forebyggelse af kræft.
  • Du kan følge Knæk Cancer på TV 2, på knækcancer.tv2.dk, Facebook og via aktiviteter i hele landet.
  • Knæk Cancer kulminerer med et stort indsamlingsshow på TV 2 lørdag 29. oktober.

Emil og Theis Erichsen er i aften del af callcenteret til 'Knæk Cancer Live', hvor de vil tage i mod danskernes donationer.

Brødrene synes ikke selv, at de er vant til at være kendte, men det er alligevel ret godt, når det betyder, at man kan hjælpe en særlig sag.

- En af de store plusser ved nu at være et kendt ansigt, er jo at vi kan være med til det her. Det havde vi ikke en chance for før. At komme helt ind og snakke med de mennesker, som donerer penge, siger Emil.

Hans bror Theis er enig.

- Det er første gang, jeg er med til det her. Og det her er noget af det vigtige at støtte op om, siger han.

Ære at være med

- Vi er meget spændte på de historier, som kommer ind. Det er jo et vigtigt emne, som der skal sættes fokus på. Det er en ære at være med til den her store mølle, der kører i hele landet, siger Theis.

Brødrene har også mistet

Kræft er desværre heller ikke en fjern sygdom for brødrene, som mistede deres farmor for nogle år siden.

- Vi kender mange som har mistet deres kære, og vi har mistet vores farmor. Så det har været inde på livet, siger Theis Erichsen.

Hvis du vil donere penge til Knæk Cancer og tale med en af Erichsen-brødrene, så kan du ringe på 70 15 05 05. Det er kun for donationer over 150 kroner