Karrebæksminde 23. juni

16x9
Rockshow kommer til Karrebæksminde 23. juni Foto: TV 2

TV 2 CHARLIE præsenterer: Rockshow i Karrebæksminde på Sankthansaften

Lørdag 23. juni fejrer vi Sankthansaften med Rockshow i Karrebæksminde.

Du kan opleve Anna David, Rasmus Nøhr, Nikolaj og Piloterne og Lars Lilholt på Den Grønne Plads i Karrebæksminde.

Koncerten er gratis, så det eneste du skal medbringe, er dit gode humør og måske et par dansetrin.

Anders Blichfeldt, der er kendt fra rockgruppen Big Fat Snake, er vært til Rockshow, og vil undervejs i showet optræde musikalsk på scenen.

Rockshow i Karrebæksminde

Anders Blichfeldt, forsanger i rockgruppen Big Fat Snake, er vært og vil guide dig og dine venner gennem festlig aften med god musik fra 80'erne og 90'erne.

Adresse: Den Grønne Plads ved Kanalkroen, Karrebæksminde

Tidspunkt: TV 2 CHARLIE sender live fra koncerten, der begynder kl. 20.45.

Rockshow turnerer rundt i landet i løbet af sommeren, og til efteråret kan du se alle koncerterne på TV 2 CHARLIE.

Koncerter i Karrebæksminde

Lars Lilholt

Lars Lilholt Foto: TV 2 CHARLIE
Lars Lilholt er en af Danmarks mest folkekære musikere, hvilket et salg på omkring 2,5 millioner albums bevidner om. Han har udgivet plader i forskellige grupper, men de fleste kender ham nok fra bandet med hans eget navn, Lars Lilholt Band.
 
Gruppens absolut største hit, som alle kan synge med på, er ’Kald det kærlighed’. Dertil kan vi lægge sange som ’Onkel Christian’, ’Café Måneskin’, ’Den hvide dværg’, ’Ofelia’ og ’Gudenåen’ for blot at nævne nogle få.
 
Lars Lilholt debuterede i begyndelsen af 1980’erne og er stadig aktiv på den danske musikscene i dag. I 2015 var han med i TV 2-programmet ’Toppen af poppen’, hvor han sammen med blandt andre Sebastian, Stine Bramsen og Dúné fortolkede hinandens sange.

Anna David

Anna David Foto: Scanpix
I 2005 fik Danmark for alvor øje på popdronningen Anna David, da hun bragede ud i radioen med sangen ’Fuck dig’.
 
Siden har Anna David udgivet flere albums og optrådt i forskellige musikalske sammenhænge. Nogle kender hende fra musicalscenen, hvor hun blandt andet har medvirket i Grease og Den Lille Havfrue.
 
Andre kan huske hende fra TV 2-programmet ’Toppen af poppen’, hvor Anna David var med i den allerførste udgave af programmet. Her var hun sammen med en række andre danske musikere, hvor de skiftevis fortolkede hinandens sange.
 
Anna David har også prøvet sig selv af i en tredje musikalsk genre, nemlig Melodi Grand Prix. I 2014 stillede hun op til Dansk Melodi Grand Prix med sangen ’It hurts’, hvor hun blev udråbt som favorit, men dog måtte se sig slået af Basim.

Rasmus Nøhr

Rasmus Nøhr Foto: TV 2 CHARLIE
Rasmus Nøhr er en dansk sanger og sangskriver, der har lavet mange hits, som du med garanti har hørt i radioen og stadig kan synge med på.
 
Han udgav sit første album i 2004 og har siden hen hittet med numre som ’Sommer i Europa’, ’Sød Musik’, ’Det Glade Pizzabud’ og ’Alderspræsident’.

Nikolaj og Piloterne

Nikolaj og Piloterne Foto: Kent Rasmussen / Nikolaj og Piloternes Facebookside
Nikolaj Christensen står i spidsen for det danske rock/popband, der har eksisteret siden slutningen af 1980’erne.
 
Nikolaj og Piloterne er kendt for deres ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sangtekster. Bandet har optrådt på flere festivaler i Danmark og er kendt for ørehængere som ’Ridder Af Kærligheden’, ’Kommer Nok Hjem’ og ’Du Er Min’.