Randers 17. juni

16x9
Rockshow kommer til Randers 17. juni Foto: TV 2

TV 2 CHARLIE præsenterer: Rockshow i Randers

Søndag 17. juni kan du opleve Poul Halberg & Friends, Hush, Elisabeth Gjerluff Nielsen, Sko/Torp og Big Fat Snake på Værket Outdoor i Randers.

Koncerten er gratis, så det eneste du skal medbringe, er dit gode humør og måske et par dansetrin.

Anders Blichfeldt, der er kendt fra rockgruppen Big Fat Snake, er vært til Rockshow, og vil undervejs i showet optræde musikalsk på scenen. Denne aften i Randers vil han også optræde med sit band, Big Fat Snake.

Rockshow i Randers 17. juni

Adresse: Værket Outdoor, Randers.

Tidspunkt: Kl. 18.00 - 20.30.

Rockshow turnerer rundt i landet i løbet af sommeren, og til efteråret kan du se alle koncerterne på TV 2 CHARLIE.

Koncerter i Randers

Poul Halberg & Friends

Poul Halberg & Friends Foto: Poul Halbergs Facebookside
Poul Halberg går på scenen med Heidi Degn under navnet ’Halberg & Friends’ til Rockshow.
 
Poul Halberg har været involveret i mange danske musikgrupper som guitarist, komponist, sanger og producer. I 1988 var han med i gruppen Ray Dee Ohh og har tidligere været involveret i bands som Sneakers og News.
 
Til Rockshow kan du blandt andet glæde dig til at høre velkendte hits som ’Magi i luften’ og Ray Dee Ohh-numre som ’Efterår’ og ’Jeg vil lade lyset brænde’.

Hush

Hush. Foto: TV 2 CHARLIE
Den danske popduo, Hush, består af sangerinde Dorthe Gerlach og guitarist Michael Hartmann.
 
Duoen har eksisteret siden 1997 og har udgivet fem albums med hits som ’Lovestruck’, ’All The Right Reasons’ og ’It’s About Love’.
 
Dorthe Gerlach deltog sidste efterår i TV 2-programmet ’Toppen af poppen’, hvor hun gjorde sig bemærket med sin smukke stemme.

Elisabeth Gjerluff Nielsen

Elisabeth Gjerluff Nielsen Foto: Scanpix
Elisabeths Gjerluff Nielsens karriere begyndte i 1980’erne, hvor hun var med i pop/rockgruppen Voxpop, hvorefter hun gik solo i sin musikkarriere.
 
Den danske sangerinde er ikke kun kendt for sine evner på scenen, men også for at skrive sange til andre danske kunstnere, eksempelvis Søs Fenger, Ray Dee Ohh og Sanne Salomonsen. Elisabeth Gjerluff Nielsen står således bag danske hits som ’Holder øje med dig’, ’Kun et kys herfra’, ’Brændende læber’ og ’Den lille løgn’.

Big Fat Snake

Big Fat Snake Foto: Big Fat Snake
Det danske rockband, Big Fat Snake, blev dannet i 1990, og siden da har Anders Blichfeldt stået i spidsen som forsanger i gruppen. Udover ham består bandet af Asger Steenholdt, Pete Repete, Jens Fredslund og Morten Jacobsen.  Bandets helt store ørehænger er nummeret ’Bonsoir Madame’, som de fleste formentlig kan nynne/synge med på.
 
Big Fat Snake har udgivet 20 plader og spillet over 1200 koncerter, så der er garanti for en fed live-oplevelse, når bandet går på scenen.
 
Til Rockshow optræder Anders Blichfeldt ikke kun i Big Fat Snake. Han er også showets vært.

Sko/Torp

Sko/Torp Foto: Sko/Torp
Popduoen Sko/Torp består af sanger Søren Sko og guitarist Palle Torp. I 1990 debuterede de med albummet ’On A Long Lonely Night’, som også er titlen på en af bandets mest kendte numre. Af andre velkendte sange kan nævnes ’Glorious Days’, ’Familiar Roads’ og ’Loser’s Game’. I alt har gruppen udgivet otte albums, det seneste i 2016.
 
I 1999 vandt forsanger, Søren Sko, en Danish Music Award i kategorien ’Årets danske sanger’.