Hillerød 29. juni

16x9
Rockshow kommer til Hillerød 29. juni Foto: TV 2

TV 2 CHARLIE præsenterer: Rockshow i Hillerød

Fredag 29. juni kan du opleve Billy Cross, Martin Brygmann, Søs Fenger og Ivan Pedersen på Posen i Hillerød.

Koncerten er gratis, så det eneste du skal medbringe, er dit gode humør og måske et par dansetrin.

Anders Blichfeldt, der er kendt fra rockgruppen Big Fat Snake, er vært til Rockshow, og vil undervejs i showet optræde musikalsk på scenen her i sin hjemby, Hillerød.

Rockshow i Hillerød

Rockshow turnerer rundt i landet i løbet af sommeren, og du kan komme med til festen.

Adresse: Posen, Hillerød

Tidspunkt: Kl. 18.00 – 20.30

Alle koncerter bliver optaget og vist på TV 2 CHARLIE til efteråret.

Koncerter i Hillerød

Billy Cross

Billy Cross Foto: Scanpix
Amerikanske Billy Cross kan både skrive sanger, guitarist og producer på sit musikalske cv. I 1980 kom amerikaneren til Danmark og har været bosat her lige siden.
 
Billy Cross har i løbet af sin karriere arbejdet sammen med store internationale musikere som Bob Dylan og Meat Loaf. Han var oven i købet en del af Bob Dylans band tilbage i slutningen af 1970’erne. Siden hen har han udgivet sin egen musik, men er især kendt for at producere musik for andre danske kunstnere som eksempelvis Anne Dorte Michelsen, C.V. Jørgensen, Allan Olsen, Johnny Madsen og Lars Lilholt.

Martin Brygmann

Martin Brygmann Foto: Scanpix
Martin Brygmann er ikke kun kendt fra musikscenen. Foruden sanger er han komiker, skuespiller og komponist og har optrådt i mange forskellige sammenhænge.
 
Hans musikalske karriere begyndte i de to grupper ’Lex og Klatten’ og ’Det Brune Punktum’, hvor han optrådte med Hella Joof, Peter Frödin og Paprika Steen. De to grupper blandt andet kendt for sange som ’For kendt’, ’Jeg vil i seng med de fleste’ og ’Kom lad os gå’.
 
Senere har Martin Brygmann medvirket i forskellige julekalendere både som skuespiller, sanger og sangskriver. Han har også skrevet sange til danske film, eksempelvis ’Hannibal og Jerry’ og ’En kort en lang’.
 
I august 2017 udgav Brygmann albummet ’Bates Delight’, som er hans første engelsksprogede album. Mon ikke vi skal høre lidt derfra, når Martin Brygmann spiller til Rockshow.

Søs Fenger

Søs Fenger Foto: Scanpix
Siden 1980’erne har Søs Fenger været et af de store navne på den danske musikscene. Hun er kendt som både sangerinde, sangskriver og guitarist og har optrådt som både soloartist, som en del af gruppen ’News’ og sammen med andre artister i forskellige samarbejder.
 
Søs Fenger står bag utallige hits. I slutningen af 1980’erne indspillede hun sammen med Thomas Helmig, Anne Linnet og Sanne Salomonsen sangen ’Den jeg elsker, elsker jeg’, til fordel for AIDS-fondet. Vi kender også Søs Fenger fra hits som ’Du er’, ’Holder øje med dig’, ’Inderst inde’ og ’Kun et kys herfra’.
 
Sangerindens seneste album udkom i 2017. I alt har Søs Fenger udgivet 14 soloalbums.

Ivan Pedersen

Ivan Pedersen Foto: Scanpix
Ivan Pedersen har været aktiv på den danske musikscene siden 1960’erne og har både optrådt solo og sammen med forskellige bands og artister.
 
I 1980’erne dannede Ivan Pedersen og Lecia Jønsson gruppen ’Laban’, der i 1982 storhittede med sangen, ’Hvor ska’ vi sove i nat’. Gruppen havde blandt andet succes med at indspille engelske sange på dansk, men havde også succes med at udgive engelske numre, eksempelvis ’Love in Siberia’, som er den engelske udgave af sangen, ’Kold som is’.
 
Ivan Pedersen har optrådt med adskillige danske bands som korsanger, mens han også har skrevet sange og komponeret musik for andre artister.