'Min store dag': Ny reportageserie på TV 2 CHARLIE

Hvordan er Lars Løkke Rasmussen som far? Hvordan har Ghita Nørby det med sin allersidste teaterforestilling efter 60 år på de skrå brædder?

Igennem syv programmer får seerne et helt unikt kig ind i en kendt danskers liv, når Jarl Friis-Mikkelsen følger blandt andre Lars Løkke Rasmussen, Stephania Potalivo, Casper Christensen og Ghita Nørby på en helt særlig dag.

Det sker i den nye reportageserie 'Min store dag', som får premiere onsdag 22. marts på TV 2 CHARLIE.

- Det er en programserie, hvor vi rykker tættere på, men samtidig forsøger at få et hverdagsbillede af hovedpersonen og fastfryse det, der for hovedpersonen er et stort øjeblik, fortæller vært Jarl Friis-Mikkelsen.

Lars Løkke Rasmussens store dag

I første program møder vi statsminister Lars Løkke Rasmussen. Han inviterer seerne og Jarl Friis-Mikkelsen med hjem, hvor han viser en mere privat side af sig selv.

'Min store dag' har premiere onsdag 22. marts på TV 2 CHARLIE.
'Min store dag' har premiere onsdag 22. marts på TV 2 CHARLIE. Foto: Morten Westh / TV 2

Vi tager med Lars og hans familie ud i lufthavnen, da den ældste søn, Bergur, vender hjem efter seks måneder i Irak som officer.

Efterfølgende tager statsministerens tre børn, Jarl Friis-Mikkelsen og hovedpersonen selv en åbenhjertet snak om Lars som far.

Meget på spil

I løbet af programrækken møder Jarl også skuespiller Troels Lyby.

Troels er især kendt for sin rolle i filmen 'Klassefesten', men nu lægger han for alvor ansigtet i andre folder, når han har premiere på teaterstykket 'Vrede' på Det Gamle Teater på Bornholm.

Seerne kan se frem til en række sjove, interessante og bevægende øjeblikke, hvor vi kommer helt tæt på nogle af Danmarks mest aktuelle personer.

Mød Troels Lyby og andre kendte danskere i 'Min store dag'.
Mød Troels Lyby og andre kendte danskere i 'Min store dag'. Foto: Pipeline Production / TV 2

- Hovedpersonerne har en del følelser på spil på den store dag, og det er klart, at man bliver smittet af deres forventninger til 'øjeblikket', fortæller en begejstret Jarl Friis-Mikkelsen.

'Min store dag' har premiere på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY onsdag 22. marts kl. 21.45.