Skal I holde konfirmation i foråret 2017?

16x9
Konfirmationen er en begivenhed, der sætter en masse glæde og følelser i spil hos de unge konfirmander og deres familier. Foto: Mette Mailand

TV 2 søger konfirmander over hele landet til en ny dokumentarserie

TV 2 søger konfirmander over hele landet til en ny dokumentarserie. Serien vil vise, at konfirmationen er en stor og betydningsfuld dag for hele familien, som handler om meget mere end gaver og fest. Det er en vigtig dag, fordi den fortæller de unge, at deres liv har betydning. ”Man får kun én af de her slags dage i hele sit liv”, siger mange konfirmander. ”Fødselsdage er der mange af, men kun én konfirmation”. 

Konfirmationen er en begivenhed, der sætter en masse glæde og følelser i spil hos de unge konfirmander og deres familier. Der er fokus på kærligheden og alle de dejlige oplevelser, familien har med den unge. Konfirmationen er både en fejring af konfirmanden og en fejlring af de mange varme familierelationer – også i familier, hvor forældrene ikke lever sammen længere.

Vi håber at høre om alle typer af konfirmationer. Intet er for småt. Intet er for stort. Alle konfirmationer er nemlig lige betydningsfulde!

Har I lyst til at høre mere – så skriv helt uforpligtende til ulla@pluspictures.dk og fortæl jeres konfirmationsplaner. Husk at vedhæfte et billede.