Michael Olesen danser ikke i aften

16x9

Michael Olesen er endnu ikke kommet sig nok til, at han kan danse ved 'Vild med dans' i morgen.

Michael Olesen er endnu ikke kommet sig nok til, at han kan danse ved 'Vild med dans' i aften.

Det er med en klump i halsen, at Michael må overbringe den sørgelige nyhed, at han ikke kan komme på dansegulvet sammen med Pia Allerslev, når 'Vild med dans' ruller over skærmen i morgen.

"Jeg har kæmpet hele ugen for at prøve at blive klar til i morgen, for jeg vil SÅ gerne være der for Pia og danse med hende. Men jeg er desværre ikke blevet smertefri, min krop er stadig meget medtaget, og mine energidepoter er tømte efter indlæggelsen", fortæller Michael.

Han har kæmpet hele ugen og været med i træningslokalet, men det har været René, der dansede med Pia og det bliver altså ham, der i morgen indtager dansegulvet sammen med hele Danmarks danseborgmester. Og selv om Pia er ked af, at hun ikke skal danse med Michael, så er hun glad for, at René er der. Michael vil desuden være til stede i studiet og heppe alt, hvad han kan.

Delte meninger om Michaels optræden fredag
På facebook og her på dans.tv2.dk har det strømmet ind med hilsner og formaninger fra bekymrede seere, der var delt i to. Den ene halvdel håbede bare på at se Michael på dansegulvet igen, mens den anden halvdel formanede ham om, at han ikke måtte gå på gulvet, hvis han ikke var helt klar.

Men Michael understreger, at han ikke ville gå på gulvet, hvis ikke han var hundrede procent klar, og netop derfor har han truffet det svære valg om ikke at danse fredag. Nu ser han i stedet frem mod næste fredag og håber bare, at der bliver en næste fredag for ham og Pia bliver i 'Vild med dans'.

"Jeg håber og vil gøre alt for at blive klar til næste uge, så jeg kan være ved Pias side", slutter han.

Sygdommen, som førte til Michaels indlæggelse sidste onsdag, var tarmslyng, men det kunne heldigvis behandles medicinsk. Det har dog taget meget på danserens kræfter.