Her er 'Vild med dans'-deltagerne 2012

16x9

Deltagerne til dette års 'Vild med dans' er netop blevet offentliggjort. Se dem her

Sportsfolk, skuespillere, musikere og en tv-vært. Årets ti kendte i "Vild med dans" er nu fundet og kan se frem til et vildt eventyr ind i en hel ny verden, når værterne Christiane Schaumburg-Müller og Claus Elming byder velkommen til niende sæson af "Vild med dans" fredag den 7. september.

I løbet af den seneste tid har der været mange gætterier om deltagerne i 'Vild med dans' Nu er alle ti kendisser endelig bekræftet. De ti kendte, som seerne kan glæde sig til at se på Danmarks mest populære dansegulv, er de tre skuespillere Camilla Bendix, Thomas Bo Larsen, Louise Mieritz, tv-vært Joakim Ingversen, håndboldspillerne Lars Rasmussen og Louise Svalastog Spellerberg, golfspilleren Monica Christiansen, de to sangere Rasmus Nøhr og Saseline Sørensen samt svømmeren Jeanette Ottesen Gray.

Tre nye professionelle dansere
Til ti kendte danskere hører naturligvis også ti topprofessionelle dansere, og i år kan du se frem til både gengangerne, helt nye og tilbagevendte dansere:

Nemlig Michael Olesen, Mie Moltke, Silas Holst, Claudia Rex, Malene Østergaard, Mads Vad, Thomas Evers Poulsen, Karina Frimodt, Ronnie Handskemager og Marc Christensen. Malene Østergaard, Ronnie Handskemager og Marc Christensen er med i "Vild med dans" for første gang.

Malene kommer fra en karriere som latindanser, mens Ronnie og Marc underviser i både standard- og latindans. "Vild med dans"-veteranerne Mie Moltke og Thomas Evers Poulsen er tilbage efter en sæsons pause.

Overblikket: De danser sammen

Professionel golfspiller Monica Vestergaard Christiansen danser med Thomas Evers Poulsen

Skuepiller Camilla Bendix danser med Michael Olesen

Skuespiller Louise Mieritz danser med Silas Holst

Sanger Saseline Sørensen danser med Ronnie Handskemager

Tv-vært Joakim Ingversen danser med Claudia Rex

Skuespiller Thomas Bo Larsen danser med Mie Moltke

Musiker Rasmus Nøhr danser med Karina Frimodt

EM-guldvinder i håndbold Lars Rasmussen danser med Malene Østergaard

Svømmeren Jeanette Ottesen Gray danser med Marc Christensen

Håndspiller Louise Svalastog Spellerberg danser med Mads Vad

Der er premiere på 'Vild med dans' fredag den 7. september