Thomas Bo har fundet 'Vild med dans'-løsning

16x9

En ny udmelding tyder på, at Thomas Bo Larsen alligevel ikke er helt færdig med 'Vild med dans': Hemmeligheden afsløres i Go'Aften Danmark klokken 18.25 og her på sitet

"Thomas Bo Larsen ude af 'Vild med dans' på grund af knæskade."

Sådan lød den helt store nyhed, da det i mandags kom frem, at Thomas Bo Larsens skade er så alvorligt, at han ikke kan danse videre i TV-programmet i morgen.

Men konkurrencen skal fortsætte, og nu brygger TV 2 på en helt ny løsning, der tilsyneladende stadig har Thomas Bo Larsen med i regnestykket:

Ny deltager?
"Vi har brugt de seneste par dage på at finde ud af, hvordan vi på bedste vis kunne løse den situation, at en af vores deltagere blev skadet, og vi synes, at Thomas Bo Larsen er kommet op med en god utraditionel løsning," lyder det fra TV 2's underholdningschef Gitte Madsen.

Hun vil endnu ikke afsløre, om der er tale om en helt ny deltager. Om Thomas Bo Larsen fremover skal medvirke i en særlig skånedans. Eller om han simpelthen er blevet kureret på rekordtid.

Først klokken 18.25 i 'Go'aften Danmark' og her på dans.tv2.dk løftes sløret for, hvad løsningen bliver i 'Vild med dans.'

Læs med klokken 18.25, når vi må løfte sløret.