Her er Danmarks sjoveste mand

Se Comedy Shows på TV 2 PLAY

Torsdag aften løb det store Zulu Comedy Show af stablen. Her var landets bedste og sjoveste komikere samlet i Operaen for at fejre komikken og uddele priser til Årets Talent og ikke mindst Årets Komiker.

Til sidstnævnte pris var Tobias Dybvad, Christian Fuhlendorff, Jan Gintberg og Jacob Tingleff nomineret, og det blev Fuhlendorff, der fik flest stemmer fra danskerne og løb med prisen.

Den 32-årige komiker var nomineret for sit onemanshow ’For at gøre en kort historie lang’ og radioprogrammet ’Ghandi på P3’.

- Jeg har slet ikke forberedt nogen takketale. Dybvad kan jeg ikke låne din? lød det spøgefuldt fra Christian Fuhlendorff, da han gik på scenen og modtog prisen.

- Det er rart at være her. Tak for prisen. Jeg skal vel også takke dig Karina (Fuhlendorffs kone, red.) for at lade mig på ud hver aften og stå på klubber og svine dig og børnene til, tilføjede han. 

Troede Dybvad ville vinde
Efterfølgende afslørede komikeren over for TV 2, at han helt oprigtig ikke havde regnet med prisen, og derfor ikke havde forberedt nogen tale. 

- Jeg havde regnet med, at Dybvad ville vinde, for han er meget kendt hos ZULU-seerne, siger komikeren, der dog har kørt en meget heftig kampagne på sin Facebook-profil for at få sine fans til at stemme på sig. 

- Mine fans er første - og andengangsforældre. De skal virkelig sparkes bagi for at huske, at de skal stemme, siger han med et grin. 

Casper Christensen fik ærespris
Prisen for Årets Talent og dermed en præmie på 100.000 kroner gik til Jonas Mogensen.

Samtidig overraskede Zulu Comedy Galla ved også at overrække en Ærespris – en pris, der ikke bliver uddelt hvert år. Prisen gik til komikeren Casper Christensen.

Zulu Comedy Galla sendes kl. 20.15 på TV 2 ZULU søndag aften og skyder traditionen tro den store Comedy Festival i gang, hvor du kan se et hav af komikeres shows rundt om i landet, de næste to uger – se hele programmet i faktaboksen. Du kan også se en række comedy shows på TV 2 ZULU og på TV 2 PLAY i perioden.